Codrin Ștefănescu a făcut spume de necaz! Iohannis este primul pe lista de vot la prezidențiale! 1
Ultima Ora Politic

Codrin Ștefănescu a făcut spume de necaz! Iohannis este primul pe lista de vot la prezidențiale!

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a afirmat că Biroul Electoral Central (BEC) a tras la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot până a ieșit pe primul loc Klaus Iohannis, ca „să ne intre-n ochi din prima”, relatează MEDIAFAX.

„BEC a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea candidaților pe buletinul de vot. Și au tot tras ei la sorți până le-a ieșit Klaus pe prima poziție. Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”, a scris Codrin Ștefănescu, duminică, pe Facebook.

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit, sâmbătă, prin tragere la sorți, ordinea pe buletinele de vot a candidaților la alegerile prezidențiale. Primii cinci sunt Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor și Viorica Dăncilă, potrivit deciziei publicate pe site-ul instituției.

Următorii candidați pe buletine sunt: Cătălin Ivan, Ninel Peia, Sebastian Popescu, John-Ion Banu, Mircea Diaconu, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu, conform sursei citate.

Într-o primă etapă, BEC a ales ordinea pe buletinele de vot a partidelor care au un grup parlamentar propriu la Senat sau la Camera Deputaților. PSD, PNL, USR și UDMR sunt formațiunile politice care au grupuri în Legislativ. Grupurile ALDE în Parlament au fost desființate, iar Pro România are grup doar la Camera Deputaților.

Biroul Electoral Central a ales, într-o a doua etapă, ordinea următorilor candidați pe buletinele de vot ai formațiunilor neparlamentare și pe cei independenți, conform sursei citate.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii