Claudiu Manda: ”Nu avem de ce să ne fie rușine că suntem pesediști”. Deci, nu a spus ”mândrie”, a spus ”rușine”! 1
Ultima Ora Politic

Claudiu Manda: ”Nu avem de ce să ne fie rușine că suntem pesediști”. Deci, nu a spus ”mândrie”, a spus ”rușine”!

Europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, proaspăt reales președinte al PSD Dolj, a declarat în conferință de alegeri a organizației că „nu trebuie să mergem pe stradă cu capul plecat doar pentru că unii, care nu au nici o realizare pentru România, ne demonizeaza în mediul online”. El l-a acuzat apoi pe Dacian Cioloș că este „prieten” cu Franța.

„Le-am transmis celor 1698 de colegi delegați, prezenți la Conferință Organizație Județene Dolj a PSD că nu avem de ce să ne fie rușine că suntem pesediști.

Că nu trebuie să ne fie rușine că am mărit salariile, că am mărit pensiile și că nu există localitate în România care să nu beneficieze de o investiție cu fonduri guvernamentale.

Nu trebuie să mergem pe stradă cu capul plecat doar pentru că unii, care nu au nici o rezlizare pentru România, ne demonizeaza în mediul online. Unii, că Cioloș, prieteni ai Franței, care aprobă măsuri asemănătoare la partenerii lor externi dar care nu le plac în România.

Le-am spus colegilor mei că sunt mândru de ei, de realizările lor și de muncă politică depusă în ultimii 4 ani.

I-am rugat că performanță politică din offline să o transferăm și în online, pentru că PSD Dolj poate fi și pe rețelele social media MEREU NR. 1.

La finalul Conferinței Organizației Județene, cei 1698 membrii delegați prezenți mi-au acordat votul de încredere pentru un mandat de președinte, pentru încă 4 ani.

Dragi colegi, va mulțumesc pentru votul de încredere!”, a declarat Manda în față pesediștilor din Dolj.

Președintele PSD, Viorica Dancila, și președintele executiv, Eugen Teodorovici, au participat marți la Conferință PSD Dolj, care a avut loc la Centrul Multifuncțional Craiova.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.