Părerea astrologului! Cine gestionează epidemia de Covid-19 în România? (III). Nelu Tătaru și Raed Arafat 1
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Sănătate Social

Părerea astrologului! Cine gestionează epidemia de Covid-19 în România? (III). Nelu Tătaru și Raed Arafat

Sergiu Bălan- astrolog

Epidemia de coronavirus din România trebuie gestionată. Preferabil, eficient, pentru a scăpa cât mai repede de molima care pune economia mondială pe butuci. În țara nostră, cei care au această nobilă misiune sunt, în principal, Președintele și Premierul, Ministrul Afacerilor Interne, Ministrul Apărării, Ministrul Sănătății și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Vom încerca să analizăm cum se descurcă fiecare, în funcție de tranzitele astrale de pe harta astrală a fiecăruia. Despre Raed Arafat și Nelu Tătaru.

Cu Raed Arafat, șeful DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență), revenim în parohia Gemenilor; este născut la 24 mai 1964, la Damasc, Siria. Tatăl SMURD-ului românesc are Luna în Scorpion, casa a VI-a a sănătății, conjunctă cu Neptun – aspect care i-a predestinat specializarea, ATI.

Și nu doar casa a VI-a este ocupată cu aștri, ci și casa a XII-a a spitalului din Taur, care conține Jupiter, Mercur și Marte; astfel, este activată axa sănătății, arătând că doctorul Arafat și-a ales foarte bine meseria. Ca să nu mai vorbim despre prezența lui Saturn, semnificatorul carierei profesionale, în Pești, semn medical prin excelență (alături de Gemeni, Fecioară și Săgetător).

Saturn activează Deneb, o stea fixă care vorbește despre inteligență, creativitate, talent la scris și priză la public – repetând atributele Gemenilor, în mare măsură.

Și Raed Arafat trece printr-o perioadă intensă. În primul rând, Axa Destinului tranzitează poziția natală, ceea ce înseamnă reformulări și conștientizarea deplină a rostului întrupării actuale. Uranus, aflat în tranzit prin casa a XII-a (spitalul, izolarea, boala cronică), trimite trigoane la Uranus/Pluton natale, dorindu-se, parcă, o eliberare sau o schimbare.

Ceva-ceva tensiuni prin iunie, când Marte va face opoziție cu Uranus/Pluton natale, provocând adevărate furtuni energetice, care nu se știe cum se vor concretiza. Probabil, Raed Arafat le va înfrunta bărbătește, așa cum a făcut mereu, ca posesor al unei hărți astrale forte, cu multe aspecte tensionate, care l-au determinat să lupte și să răzbească în viață.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este nativ Balanță (30 septembrie 1972) – tot zodie de Aer! Luna plasată în sensibilul Rac ar trebui să-l facă ”mama răniților” la propriu, iar Mercur în semnul natal îi dă darul de a comunica lucruri neplăcute într-o formă atenuată, care să nu panicheze inutil.

Conjuncția lui Mercur cu Uranus trebuie să-i furnizeze idei cel puțin interesante, revoluționare, iar cea a lui Marte cu Pluton, putere interioară și multă energie în administrarea diverselor treburi pentru care este delegat.

Ziua de 26 martie 2020, când a fost numit ministru al Sănătății, merită atenție din perspectivă astrologică. Nodul Nord Lunar în tranzit prin casa a X-a (a puterii, a funcției și demnității publice) spune că d-nul Tătaru nu a ajuns întâmplător la cârma unui minister atât de important.

Apoi, Nodul Nord Lunar natal era tranzitat de Pluton, Jupiter, Marte, care explică, cumva, condițiile care au însoțit această desemnare a sa. Nodul Sud Lunar tranzita Jupiter natal, comunicând că a venit momentul unei reglări kharmice – nativul trebuie ca, prin ceea ce face în acest mandat, să întoarcă favorurile stelelor, dat fiind că nimic nu este gratis în Creație!

Retrogradarea lui Venus (între 13 mai – 25 iunie), în casa a IX-a a filozofiei de viață dar și a străinătății, îi va prilejui revizuirea credințelor despre muncă, viață și trăire în colectiv, iar retrogradarea aștrilor din Capricorn, peste Nodul Nord Lunar, îi va contabiliza mandatul, până la momentul respectiv.

Adică, ce și cum a făcut pe perioada stării de urgență. În toamnă, zurbagiul Marte (a se citi retrograd) în casa a VII-a îi va lua la arat parteneriatele, asocierile, iar inamicii vor fi foarte vocali. E rost de ceartă și posibil divorț politic. Reamintim că stelele doar predispun și că omul dispune!

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.