Alina Ciucu
Social

Cine era Alina Ciucu? Victima CRIMEI de la metrou.”Plecase de sărăcie de acasă”

Cine a fost Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou-„Era frumoasă ca o actriță. Plecase de sărăcie de acasă”

Alina Ciucu, tânăra ucisă de o femeie de 36 de ani, marți seara, la metrou, era din localitatea Ostroveni, județul Dolj. La doar 25 de ani, Alina, a fost împinsă pe șine de Magdalena Șerban, curmându-i-se viața.

Fata provenea dintr-o familie modestă, lucru ce a determinat-o să vină în Capitală. Alina se mutase de ani buni în București, unde a urmat o facultate. De ceva timp, tânăra se mutase împreună cu iubitul ei și lucra la un restaurant.

„Era o fată minunată, era cuminte! Ultima oară a venit astă vară acasă. Făcuse facultatea la Bucureşti şi îşi găsise şi ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasă…ca o actriţă. Aşa îi ziceam eu. Plecase de sărăcie de acasă. Muncea la un restaurant în Bucureşti. Îi cumpărarăm sicriu şi mama ei plecă cu fetele mele la Bucureşti să o recunoască şi să o aducă acasă.”, a declarat Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu, pentru Cancan.ro.

Tatăl victimei este devastat de durere. Bărbatul a mărturisit că nici nu s-a putut uita la imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Tatăl Alinei Ciucu dă vina pe sistem, nu pe criminală.

„Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor“, a declarat tatăl victimei.

Mama criminalei, care este audiată de poliţiştii din Dolj, le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-a povestit că Magdalena Şerban ura femeile şi că probabil de aceea ar fi comis crima.

Criminala nu îşi cunoştea victima, susţin poliţiştii. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie. Magdalena Şerban a negat. Femeia le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.