Lupta pentru Primăria Chișinăului
Lupta pentru Primăria Chișinăului
Externe Ultima Ora

Lupta pentru Primăria Chișinăului. Viitorul edil se va decide în turul 2

Potrivit ultimelor date prezentate de CEC, până la miezul nopții au fost procesate 163 de procese-verbale din cele 305. Astfel, până acum Ion Ceban, actualul primar al Chișinăului a acumulat 52,25% din voturi, iar Lilian Carp – 27,50%.

Candidatul PAS, la Primăria Chișinăului,Lilian Carp se arată optimist că rezultatele pe care le-a obținut după scrutinul local vor fi îmbucurătoare și susține că va fi organizat turul doi, la care va participa. 

Candidatul PAS, la Primăria Chișinăului,Lilian Carp
Candidatul PAS, la Primăria Chișinăului,Lilian Carp

„Noi credem că va fi turul doi, dar dacă oamenii vor decide ca rezultatul să fie din primul tur înseamnă că oamenii au crezul lor. Noi politicienii ne putem dori multe, dar oamenii au ales după propriile convingeri.

Eu cred totuși că voi fi în turul doi, dacă va fi, dar totul depinde voința oamenilor care trebuie respectată. Cu certitudine așteptăm un rezultat bun și în Capitală și în țară”, a declarat Carp.

„Vreau în numele întregii echipe Mişcarea Alternativă Naţională – MAN – să vă spun un mare mulţumesc dvs şi, în primul rând, locuitorilor municipiului Chişinău. Muncipiul Chişinău a votat, este o prezenţă destul de semnificativă.

Acum pentru noi ca şi cei care am fost votaţi, probabil, cel mai important este să asigurăm securitatea votului fiecărui locuitor. Şi este exact ceea ce vom face în timpul imediat ce urmează. Vreau să vă anunţ că, la această etapă, pe lângă cifrele oficiale pe care le-am văzut în registrul Comisiei Electorale Centrale avem o cifră de aproximativ de 12 mii de voturi exprimate pe listele suplimentare. Iar aici ne face foarte vigilenţi.

Vom număra fiecare vot. (…) Aşteptările sunt exact pe potriva votului locuitorilor. Aşa cum au votat, aşa vom primi acest lucru”, a spus Ion Ceban.

Ion Ceban actualul primar
„Ion Ceban actualul primar

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.