Perioada de înscriere la Programul Oficial de Internship al Guvernului României a fost prelungită
Dăncilă stă de pază la urne. A început votul pentru demiterea lui Dăncilă
Ultima Ora Politic

Cerere urgentă pentru parlamentarii din Neamț. ”Așa vor demonstra că le pasă”

Parlamentarii din Neamț să voteze pentru moțiunea de cenzură! Așa vor demonstra că le pasă de nemțeni!

Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea le cer parlamentarilor de Neamț, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

Un vot “pentru” înseamnă o dovadă de responsabilitate față de români, față de viitorul României.

Toți parlamentarii Partidului Național Liberal vor fi prezenți și vor vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură! De aceea, le cer și parlamentarilor PSD de Neamț să facă la fel!

Totodată, reiau și eu apelul lansat de președintele PNL Ludovic Orban: ” Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică reprezintă o infracțiune”.

Orice încercări disperate de a ieși din cadrul democratic nu vor ajuta România! De aceea, pentru a alunga orice umbră de îndoială ce ar plana asupra lor, parlamentarii PSD de Neamț să voteze DA la moțiunea de cenzură, de joi.

Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Mugur Cozmanciuc.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.