ȘOC! Ministru Șova critică realizările eminențelor PSD: Niște BUFONI! Îmi cer scuze românilor
Ultima Ora Politic

CERERE pentru Ministrul Transporturilor, Lucian Șova. Se cere rezolvarea problemelor pe drumurilor din Dâmbovița

CERERE pentru Ministrul Transporturilor, Lucian Șova. Se cere rezolvarea problemelor pe drumurilor din Dâmbovița

Deputatul PSD Carmen Holban solicită rezolvarea problemelor existente pe drumurile naţionale din judeţul Dâmboviţa

 

Deputatul PSD Carmen Holban s-a interesat la conducerea Ministerului Transporturilor despre situaţia reţelei de drumuri naţionale din judeţul Dâmboviţa, precum şi perspectivele investiţionale viitoare ale acesteia. În acest sens, deputatul dâmboviţean a adresat o interpelare parlamentară ministrului Transporturilor, Lucian Şova.

„Situaţia reţelei de drumuri din judeţul Dâmboviţa continuă să fie una problematică, fapt relevat şi de ultimele vizite la faţa locului ale reprezentanţilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Astfel, s-au constatat o serie de deficienţe în ceea ce priveşte lucrările de întreţinere şi reparaţii la DN 71, DN 7 Bâldana-Titu, precum şi câteva cedări de acostament produse pe DN 72, şi rămase nerezolvate de mai bine de un an de zile”, a subliniat parlamentarul social democrat, în documentul oficial înaintat conducerii Ministerului Transporturilor.

În finalul interpelării, Carmen Holban i-a cerut ministrului Şova să răspundă următoarelor întrebări: „1. Care este situaţia actuală a infrastructurii rutiere din judeţul Dâmboviţa din punctul de vedere al administrării drumurilor naţionale?; 2. Ce investiţii şi lucrări de întreţinere s-au efectuat în judeţul Dâmboviţa în acest an şi care este strategia pentru perioada următoare?; 3. În ce stadiu se află proiectele centura oraşului Găeşti, lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia, şi refacerea şi modernizarea DN 7 Bâldana-Titu?”

„Consider că dâmboviţenii trebuie să cunoască de la autorităţile abilitate starea de fapt a problemelor cu care se confruntă, iar drumurile din judeţ reprezintă un punct de interes pentru fiecare dintre noi. Sunt convinsă că ministrul Transporturilor va dispune măsuri benefice pentru ca disfuncţionalităţile existente să fie remediate în cel mai scurt timp”, a conchis deputatul Carmen Holban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.