PREMIERĂ în România. Prima AUTOSTRADĂ URBANĂ este FINALIZATĂ
Ultima Ora Politic

Cei 100 de km de autostradă promiși până la finalul anului 2018 – un joc la cacealma în stil PSD-ist

Cei 100 de km de autostradă promiși până la finalul anului 2018 – un joc la cacealma în stil PSD-ist

”Ambiția bruscă a premierului Viorica Dăncilă și a celui dintâi dintre consilieri, Darius Vâlcov, de a inaugura 100 de km de autostradă în An Centenar reprezintă praf în ochii românilor. Acest demers este unul necredibil și denotă disperarea acestui Guvern de a marca puncte la nivel de imagine.

Dintr-o dată Guvernul, prin vocea doamnei Dăncilă, anunță cu mult aplomb că în lipsa celor 100 de km inaugurați până la sfârșitul anului, șeful de la CNAIR, Narcis Neaga, va pleca din funcție.

Cred că domnul Narcis Neaga poate pleca chiar de azi din această funcție, iar responsabilitatea pentru eșecul previzibil de la Transporturi în materie de autostrăzi trebuie să fie asumată în solidar de întregul Guvern.

Am pierdut cu toții șirul promisiunilor rupte de realitate făcute în legătură cu numărul de kilometri de autostradă pe care Guvernul PSD-ALDE îi va inaugura – de la cei 90 ai domnului Cuc care au fost egali cu ZERO, la cei minim 150 de km ai domnului Felix Stroe care s-au transformat în cei 60 de km ai domnului Lucian Șova, pentru ca spre finalul anului să ajungem la cei 100 de km ai lui Dancilă și Vâlcov. Ca să nu mai amintesc de obiectivul asumat pentru 4 ani de guvernare care însumează peste 350 de km de autostradă dați în folosință.

Presiunea pe care Viorica Vasilica Dăncilă o pune pe domnul Narcis Neaga pentru inaugurarea celor 100 de km de autostradă până la finele acestui an seamănă cu presiunea pe care Victor Ponta o punea pe același Narcis Neaga în 2014, înainte de prezidențiale, pentru inaugurarea lotului 3 al autostrăzii Sibiu-Orăstie. Sfârșitul acelei povești îl știm cu toții, iar graba cu care s-a efectuat recepția a condus la prăbușirea unei porțiuni de 22 de km din acea autostradă.

Domnul Narcis Neaga nu este deloc victima acestor Guverne, este doar omul care se pare că lucrează foarte bine sub presiune în slujba unor guverne iresponsabile care vor să salveze doar niște aparențe.

Asistăm cu toții la un joc la cacealma al Guvernului PSD-ALDE care încearcă să îi mintă din nou pe români și să fluture triumfalist realizarea a 100 de km de autostradă, care cu certitudine nu vor fi 100 de km dați în folosință efectiv.

La 100 de ani de la Marea Unire, din păcate, suntem conduși de un Guvern pentru care Autostrada Unirii nu este o prioritate, dar care încearcă să îi amăgească pe români cu inaugurarea unor cioturi de autostradă după aproape doi ani în care nu a făcut absolut nimic pentru dezvoltarea infrastructurii de transport.” a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Lucian Bode.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.