Ce rușine pentru România! PE a prins-o pe Rovana Plumb cu minciuna în declarația de avere 1
Ultima Ora Justiție Politic

Ce rușine pentru România! PE a prins-o pe Rovana Plumb cu minciuna în declarația de avere

Comisia juridică din Parlamentul European îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare cu privire la diferențele care apar între declarația de avere pe care fostul ministru a depus-o în România și declarațiile de avere depuse la Bruxelles. De asemenea, comisia îi cere Rovanei Plumb să traducă în engleză declarația depusă în România și să ofere detalii suplimentare despre un împrumut al acesteia pe care nu l-a menționat anterior, arată g4media.ro.

Lui Borell (Spania) i se cere să dea mai multe informații despre acțiunile pe care le deține și despre numeroaele funcții pe care le deține în consiliile de supraveghere.

Jurova (Cehia) va trebui să dea mai multe informații despre proveniența banilor pe care i-a investit.

Hahn (Austria) va trebui să aducă mai multe informații despre acțiunile pe care le deține.

Wojciechowski (Polonia) va trebui să clarifice, la fel ca Rovana Plumb, anumite diferențe care apar între declarațiile de avere pe care le-a depus până acum la instituțiile europene.

Ferreira (Portugalia) trebuie să lămurească anumite investiții pe care le-a făcut, dar comisia juridică nu vede o problemă referitoare la meseria soțului său.

Kyriakides (Cipru), de asemenea, trebuie să lămurească chestiuni referitoare la acțiunile pe care le deține.

Reynders (Belgia) trebuie să aducă detalii suplimentare referitoare la investițiile în anumite fonduri.

Goulard (Franța), la fel ca Plumb și Wojciechowski trebuie să clarifice diferențe care apar între declarațiile de avere (cea din prezent și cea depusă pe vremea când era europarlamentar).

Sinkevicius (Lituania) trebuie să ofere mai multe informații despre activitatea soției sale.

Trocsanyi (Ungaria) este singurul care nu va primi o scrisoare din partea Comisiei juridice, chiar dacă anterior au existat discuții ample despre activitatea sa.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.