Kelemen Hunor îi dă lovitura de grație lui Dragnea. Iohannis are dreptate. ”Nu din cauza lui sunt întârzieri la buget”
Kelemen Hunor, incert după consultările cu Iohannis. Ce așteaptă liderul UDMR
Ultima Ora Politic

Ce declară Liderul UDMR, Kelemen Hunor despre nominalizarea Vioricăi Dăncilă

Ce declară Liderul UDMR, Kelemen Hunor despre nominalizarea Vioricăi Dăncilă – Uniunea este în primul rând interesată de a se instala cât mai repede un Guvern pentru a pune punct crizei politice. Liderul UDMR spune că deși nu o cunoaște pe Viorica Dăncilă, dar că liderii UDMR sunt deschiși la discuții.

Eu nu o cunosc pe Viorica Dăncilă, nu am nicio informaţie despre ea, în afară de declaraţia ei prin care îi atrăgea atenţia lui Tudose că nu face bine ce face (privind steagul secuiesc – n.r.). Vom aştepta să vedem ce propune, cu ce ministere şi miniştri vrea să meargă mai departe şi dacă va solicita o discuţie cu noi îi stăm la dispoziţie. Până nu aflăm mai multe informaţii mi-e greu să spun că e bine sau mai puţin bine pentru că nu o cunosc, nu a fost în Parlamentul României, nu ne-am intersectat, nu am nicio experienţă politică legată de activitatea sa”

Cu privire la mandatul cu care se va merge la Cotroceni acesta a declarat:

Nu e nevoie şi nu este bine să tragem de timp, cei care au majoritate au posibilitatea de a forma Guvernul, dacă reuşesc, mă refer la PSD-ALDE, dar sigur, orice altă opţiune, dacă consideră preşedintele Iohannis poate fi discutată, pentru că depinde de şeful statului dacă acceptă sau nu propunerea PSD. Dar eu nu cred că există altă majoritate decât PSD-ALDE aşa că, din punctul nostru de vedere, este bine să se termine această criză şi sper că peste o jumătate de an nu ne vom întâlni din nou la Cotroceni pentru a discuta o nouă formulă de guvernare. Dacă mergem în acest ritm, atunci PSD mai are nevoie de 6 premieri, eu sper că se vor opri, totuşi, din acest scandal permanentizat”

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.