GESTUL LUI IOHANNIS! NICI UN ALT PREȘEDINTE NU A MAI FĂCUT ASTA! 1
Ultima Ora Politic

GESTUL LUI IOHANNIS! NICI UN ALT PREȘEDINTE NU A MAI FĂCUT ASTA!

Președintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”, la Magdeburg, în Germania. Președintele a primit distincția pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”. 

„Accept acest premiu european în numele compatrioților mei. Susținerea lor entuziastă pentru cauza europeană, pentru valorile și principiile care ne unesc în Europa îmi dă încredere să acționez în continuare pentru ca România să se afle, alături de celelalte state membre, alături de Președinția germană a Consiliului Uniunii Europene, în centrul procesului de consolidare a proiectului european.

Consider acest premiu o reconfirmare a crezului permanent al ţării mele într-o Europă unită în pace și democrație.

Acest premiu este și un îndemn pentru mine, personal, de a transmite mai departe cetățenilor români, tinerilor în primul rând, convingerea că împreună vom reuși să depășim multiplele provocări ale lumii de astăzi”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis ipostaziat onorându-și soția după ce a primit premiul „Otto cel Mare” pentru merite deosebite în procesul european de unificare!

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.