Caz șocant. Un tânăr din Focșani a murit după ce a mâncat la fast-food 1
Ultima Ora Sănătate Social

Caz șocant. Un tânăr din Focșani a murit după ce a mâncat la fast-food

Un tânăr de 21 de ani din Focșani a murit după ce a consumat produse de tip fast-food. Deoarece se simțea foarte rău, el a ajuns la Spitalul de Urgență și le-a spus medicilor că a mâncat la un restaurant, iar după 12 ore a murit.

Potrivit reprezentanților Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focșani, tânărul a ajuns la spital deoarece vomita foarte mult și avea dureri de stomac și diaree.

Inițial, pacientul a fost internat la secția Boli infecţioase și a fost văzut de mai mulți medici specialiști. Pentru că starea de sănătate a tânărului s-a agravat, acesta a fost mutat la Terapie Intensivă. Chiar dacă la un moment dat tânărul dădea semne că își revine, decesul a fost constatat la aproximativ 12 ore de la internare.

„El s-a prezentat la spital cu dureri de stomac, cu diaree și vărsături puternice. Le-a spus medicilor că a mâncat la un fast-food. Inițial, a fost internat la Boli Infecțioase și l-au văzut mai mulțispecialiști. Starea lui generală s-a deteriorat din momentul internării, a fost intubat. Totuși, a fost un moment în care tânărul și-a revenit, le-a spus medicilor că se simte mai bine. Apoi, a intratîn stop cardio-respirator, a fost resuscitat, dar nu a putut fi salvat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focșani, Alina Cosma.

Cadavrul a fost trimis Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei morții.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.