Darius Vâlcov DĂ BOMBA. Taxa pe activele bancare se calculează şi se plăteşte trimestrial
Darius Vâlcov mai are de așteptat. I-au amânat dosarul în care este condamnat la 8 ani de închisoare
Ultima Ora Justiție Politic Social

CATEGORIA ”Darius Vâlcov”: Soros e PĂPUȘARUL lui Ciolos, are interese economice cu ELIMINAREA offsetului, vede România ca pe o firmă

Darius Vâlcov, principalul consilier al premierului Viorica Dăncilă, condamnat la opt ani de închisoare în primă instanță pentru corupție, a declarat duminică la Antena 3 că George Soros e ”păpușarul” lui Dacian Cioloș.

Vâlcov, cunoscut pentru derapajele lui, a spus că Soros a avut interese economice pentru eliminarea offsetului din contractele de armament (clauza de producție în piața internă). ”Ați văzut cu Facebook, ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acțiunilor? Soros joacă pe acțiuni, el vede România ca pe o firmă”, a mai spus Vâlcov.

”Cioloș e omul lui Soros, sunt sigur. Să mă dea în judecată”, a mai spus Vâlcov.

Fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în mai 2015 pentru trafic de influență, spălare de bani și operațiuni financiare sau acte de comerț incompatibile cu funcțiile ocupate de acesta. În acest dosar, Darius Vâlcov a fost condamnat pe 8 februarie 2018 la opt ani de închisoare cu executare și confiscarea celor 6,2 milioane de lei pe care acesta i-ar fi primit mită. Decizia nu este definitivă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.