Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania
Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania
Justiție Ultima Ora

Lovitură dură pentru fostul din Baia-Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare

După ce a fost prins de polițiștii din Germania, încercând să fugă de efectuarea pedepsei de 5 ani de închisoare, fostul primar din Baia-Mare, Cătălin Cherecheș, mai primește o lovitură din partea magistraților români.

Cherecheș a cerut strămutarea dosarului său de la Curtea de Apel Cluj, acolo unde a fost condamnat la detenție.

“Respinge, ca nefondată, cererea formulată de petentul Cherecheş Cătălin privind strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 2537/117/2016 al Curţii de Apel Cluj.

Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 7 decembrie 2023”, se arată în minuta instanţei.

“Astăzi este termen pentru soluţionarea cererii de strămutare. Este vorba de solicitarea formulată anterior datei de 24 noiembrie, dată la care s-a dat hotărârea definitivă la Curtea de Apel Cluj. Deci, nu este o cerere de strămutare făcută ulterior.

Nici nu s-ar fi putut dacă deja hotărârea era definitivă. Din motive administrative, probabil că termenul a fost fixat după finalizarea cauzei la Curtea de Apel Cluj. Curtea de Apel Cluj s-a grăbit să termine dosarul înainte de soluţionarea cererii de strămutare. Poate fi un semn de lipsă de imparţialitate pe care noi l-am invocat”, a afirmat avocatul lui Cătălin Cherecheş, Răzvan Doseanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.