Carmen Dan, despre polițistul mort. ”Emoția a trecut. Oare să-mi dau demisia?”
Uluitor. Carmen Dan lovește din nou. Zeci de protestatari chemați la poliție cu dosare penale
Ultima Ora Politic

Carmen Dan răspunde atacurilor fostului șef al Poliției. ”Ce pot eu să fac”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a declarat, luni, întristată de faptul că șeful Direcției Generale Anticorupție (DGA), Cătălin Ioniță, își „pune uniforma în cap” după ce acesta a spus că se încearcă înlăturarea acestuia din funcție și a acuzat-o pe Dan de minciună.

„Cand te comporti ca si cum institutia ar fi a ta, e o problema. Acum dl Ionita spune foarte multe lucruri. Ce pot eu sa fac in situatia asta decat sa-l las sa spuna ce considera ca are de spus? Niciodata nu am considerat ca e cazul sa pun eu calus la gura unui om care vrea sa vorbeasca. De ce vorbeste tocmai acum, este un semn de intrebare. Ce este trist pentru mine e ca un ofiter de cariera, care vorbeste de onoare, isi pune uniforma in cap in felul acesta”, a declarat, luni, Carmen Dan.

Șeful DGA, Cătălin Ioniță, a transmis recent o scrisoare deschisă în care acuză faptul că schimbările pe care vrea să le facă ministrul Carmen Dan în DGA îl vizează de fapt pe el. De asemenea, o acuză pe Carmen Dan de minciună în scandalul dintre ea și Mihai Tudose din anul 2018. Cătălin Ioniță spune că nu și-a dat niciodată acceptul să fie șeful Poliției.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.