Carmen Dan s-a pus pe treaba. Peste 17 000 de lei amendă pentru nereguli în campania electorală
Carmen Dan vrea să îi termine pe protestatarii anti-PSD. Polițiștii și jandarmii au puteri sporite
Ultima Ora Politic

Carmen Dan LOVITĂ ÎN PLIN, după atacul la Iohannis. O acțiune de ”joasă speță”, pentru oameni ușor de manipulat

Carmen Dan LOVITĂ ÎN PLIN, după atacul la Iohannis. O acțiune de ”joasă speță”, pentru oameni ușor de manipulat

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat marți, că postarea în care ministrul de Interne, Carmen Dan, își exprimă nemulțumirea față de gestul lui Klaus Iohannis de a contesta la CCR legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice, reprezintă o acțiune „de joasă speță”, care nu se găsește nici în Africa, și că Dan se adresează nucleului dur al PSD.

„Adevărul și dreptatea nu se stabilesc prin vot, ci prin argumente. Noi puteam greși politic, dar daca președintele Iohannis a fost sesizat cu anumite elemente, și-a exercitat obligația constituțională să verifice dacă acele aspecte sunt sau nu constituționale. Să-l critici pe președinte ca nu face altceva decat sa solicite o verificare, mi se pare un lucru care depaseste cadrul firescului si normalului. Ne dorim sa avem o legislatie compatibila cu reglementarile UE, o legislatie care sa respecte drepturile si libertatile fundamentale. Orice verificare de acest gen nu poate decat sa faca bine. Faptul ca dna Carmen Dan incepe sa polemizeze cu presedintele pe Facebook, in contextul in care dna Dan este membru CSAT, poate avea o comunicare directă și eficientă cu președintele, nu face altceva decat sa imi demonstreze ca a inceput o contrareactie la anuntul presedintelui ca va candida pentru al doilea mandat”, a declarat senatorul PNL Daniel Fenechiu, la Digi24.

„Pe langa faptul ca este neelegant este si de nedorit intr-o Romanie suficient de involburata si cred ca lumea practic rade de noi. Nu am vazut in nicio tara civilizata, ca e din Europa, sau chiar din Africa, ca un ministru sa puna astfel de intrebari sefului statului pe Facebook (…) În momentul de față dna Dan se adresează nucleului dur de PSD-iști, se adresează oamenilor care nu au educația necesară și care pot fi extrem de ușor manipulați și cu siguranță stârnește dispreț, uneori chiar zâmbete, de la oameni elevați care își dau seama că este un demers de joasă speță, politicianist”, a adăugat acesta.

Citește și : Carmen Dan, ATAC la Iohannis: Ați terminat cu Jandarmeria Română și acum vă ocupați de Poliție?

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.