Carmen Dan ATAC la Gabriela Firea. O acuză de manipulare
Ultima Ora Politic

Carmen Dan ATAC la Gabriela Firea. O acuză de manipulare

Carmen Dan ATAC la Gabriela Firea. O acuză de manipulare

Carmen Dan a răspuns dur Gabrielei Firea chiar în Parlament. Ea a spus că Firea încearcă să manipuleze. 

„Nu am ținut în mod special ca prefectul Capitalei să fie prezent pe 10 august în București. Dovadă este aprobarea memorandumului pentru plecarea în Tokio. Nu pot fi eu de vină pentru că taifunul a lovit Japonia si a împiedicat deplasarea prefectului. Dacă pe aceste argumente se construiește o poveste de premeditare, eu văd că cineva vrea doar să manipuleze.

În întâlnirea de la CEX, nu vă închipuiți că am făcut copii după comunicările instituționale pentru membrii Comitetului Executiv al PSD. Am invocat aceste aspecte tocmai pentru a lămuri cum au stat lucrurile și pentru a stabili adevărul față de un subiect atât de intens dezbătut în spațiul public.

În logica filmelor cu spioni se încadrează și acuzația că aș fi pus un activist #rezist să o hărțuiască pe doamna prefect la terasă. Vă imaginați că dau eu ordine celor de la #rezist, sau cum? Restul teoriilor conspiraționiste au fost infirmate de către DIPI. Nimeni nu a premeditat ceva și nu a stabilit vreo responsabilitate a prefectului. Nici în ziua de azi nu pot să înțeleg supărarea doamnei primar general,” a spus Carmen Dan astăzi, în Parlament.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.