Procurorii dau Decisiva PSD. Carmen Dan va fi pusă sub acuzare în Dosarul10 August
Procurorii dau Decisiva PSD. Carmen Dan va fi pusă sub acuzare în Dosarul10 August
Ultima Ora Politic

Carmen Dan acuzații dure la adresa lui Klaus Iohannis. ”Îi transmit domnului președinte că..”

Carmen Dan acuzații dure la adresa lui Klaus Iohannis. ”Îi transmit domnului președinte că..”

Minstrul de interne Carmen Dan este foarte supărată pe faptul că președintele Klaus Iohannis a criticat modul în care angajații din subordinea sa au tratat defectuos cazul românului cu plăcuțe de înmatriculare ce conțineau in mesaj ANTI-PSD.

Mai mult șefa internelor îl acuză pe Iohannis că nu cunoaște realitatea din România,atunci când afirmă că românii nu trăiesc bine și îi aduce aminte că Guvernul Dăncilă din care face parte a crescut lefurile bugetarilor și pensiile.

„Oamenii, cred eu, am convingerea că aşteaptă de la noi să continuăm lupta împotriva nedreptăţilor şi românii care ne-au dat votul lor ştiu că vom duce această luptă până la capăt. Acum, referitor la afirmaţiile care privesc Poliţia, îmi permit să-i spun domului preşedinte că e într-o mare confuzie. Dacă domnia sa consideră că acum opiniile anti-PSD trebuie să conţină cuvinte obscene, atunci l-aş provoca, cunoscându-i eleganţa pe care vrea să o afişeze, pe care nu o are, dar repet, pe care vrea să o afişeze, să ne reproducă şi nouă logica respectivă. Eu înţeleg faptul că printr-o încercare de reabilitare a PNL domnul preşedinte lansează critici dure la adresa Guvernului actual, însă acest lucru nu poate justifica acceptarea unor mesaje obscene în public, chiar şi dacă acestea au caracter politic. Din această perspectivă, eu zic că e mai mult decât evident că dânsul deja a început campania electorală şi probabil acum lansează noile tendinţe în materie de exprimare a opiniilor politice. Asistăm la un atac, un alt atac al preşedintelui, pentru că deja ne-am obişnuit, un preşedinte atât poate, atât face, atac la adresa actualului Guvern, a premierilor, a miniştrilor, dar şi la adresa preşedintelui PSD, cel mai mare partid din România, în contextul – aş spune eu – unei încercări disperate de reabilitare a opoziţiei, pentru că şi prin atacurile de astăzi preşedintele Iohannis ignoră, prin participarea la o acţiune politică a unui anumit partid politic, voturile românilor, care ar trebui să fie reprezentaţi de un şef de stat independent politic din toate punctele de vedere. A acuzat actualul Guvern iarăşi că ar fi unul iraţional şi ireal, am auzit pentru prima dată această sintagmă. Îi transmit domnului preşedinte că Executivul e unul cât se poate de real, pentru că, dacă nu ar fi aşa salariile medicilor nu ar fi crescut şi acesta este un fapt, pensiile nu s-ar fi mărit şi aceasta e iarăşi o realitate, iar economia nu ar fi fost la nivelul actual”, a spus Carmen Dan, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.