Șeful PSD este terminat. Bădulescu va face dezvăluiri despre ”10 august”: ”Binomul Dragnea – Carmen Dan a manipulat structurile din acea zi”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Carmen Dan a spus că abia așteaptă să afle adevărul despre ”10 august 2018”

Ministrul de Interne Carmen Dan a acordat un interviu postului România TV, în cadrul căruia a vorbit și despre evenimentele de la mitingul Diasporei din 10 august. Întrebată despre dosarul în care sunt investigate violențele din acea seară, Carmen Dan a spus că ea este cea mai interesată persoană de aflarea adevărului.

„Eu sunt cea mai interesată de aflarea adevărului. Eu sunt mai interesată decât oricine să se închidă acest dosar și să se stabilească ce s-a întâmplat cu adevărat. Am făcut tot ce puteam să fac de la nivelul Afacerilor Interne. Am pus la dispoziție documente, oameni care să ajute procurorii în ancheta pe care o fac. Sunt 3 dosare penale care s-au finalizat cu trimiteri în judecată.

Sunt 20 de persoane trimise în judecată care nu sunt din rândul jandarmilor. Sute de jandarmi sunt parte vătămată în aceste dosare. Aștept cu același interes să se finalizeze și dosarul care este în instrumentarea Parchetului General. Eu nu am văzut până în acest moment vreun jandarm condamnat”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul de Interne a mai adăugat că dacă au fost jandarmi care au făcut abuzuri în timpul protestelor din 10 august, atunci aceștia vor trebui să plătească la fel precum cei care au agresat jandarmii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.