Iohannis a adus 80 de miliarde de euro României! Eurodeputatul PSD Carmen Avram zice că președintele nu a negociat bine
Iohannis a adus 80 de miliarde de euro României! Eurodeputatul PSD Carmen Avram zice că președintele nu a negociat bine
Ultima Ora Politic Social

Carmen Avram laudă PSD sub formula: Lasă că au furat și alții!

Carmen Avram, candidata aflată pe poziția a doua a listei PSD pentru alegerile europarlamentare, afirmă, într-un amplu interviu publicat de revista Q Magazine sub titlul „Carmen Avram, marea dragoste”, că PSD este „ciuma roșie” pentru fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul, nici că sintagma este de sorginte nazistă și că și alte țări au cam la fel de multă corupție ca România.

În legătură cu faptul că pentru multă lume PSD este imaginea „ciumei roșii”, a „corupției”, Carmen Avram afirmă:

Nu cred că pentru „multă” lume. Cred că, din fericire, pentru puțină lume. E fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul, nici că sintagma „ciuma roșie” este de sorginte nazistă și că a fost folosită intens de propagandiștii lui Hitler. Apropo de citit…

Cât despre „imaginea corupției”, faptul că PSD e singurul „beneficiar” al acestui atribut ține de un scenariu foarte bine conceput – trebuie să recunoaștem – și aplicat cu consecvență și îndârjire vreme de câțiva ani doar acestui partid. De parcă toate celelalte ar fi Albă ca Zăpada. Nici nu-mi trece prin cap să neg că România are corupție. Ce vreau să spun e că și alte țări au, cam la fel de multă, iar împărțirea între bunii și răii pământului e maniheistă, complet nerealistă și extrem de periculoasă. A fost, din păcate, un scenariu clasic de manipulare – discreditarea unei singure tabere, pentru câştigul celeilalte. Dacă o să ne uităm cu atenție și fără părtinire asupra anilor în care nu a guvernat PSD, o să vedem că s-au produs furturi uriașe și monstruozități care au schimbat tragic România, despre care însă nu vorbește nimeni. Nici măcar justiția.

În interviul din Q Magazine, Carmen Avram vorbește și despre copilăria sa, precum și despre obiectivele pe care le va avea în Parlamentul European și reia tema PSD a dublului standard pentru vest și est.

Referindu-se la criza migrației, candidata PSD afirmă: „Aș vrea să ajung ziua în care refugiații nu vor mai fugi când vor afla că au nimerit în România, pentru că asta ar însemna că am ajuns să fim o țară prosperă”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.