Caramitru amenință pesediștii complici ai crimelor din Caracal: „Judecată voastră vine pe 10 August. În stradă” 1
Ultima Ora Justiție Politic

Caramitru amenință pesediștii complici ai crimelor din Caracal: „Judecată voastră vine pe 10 August. În stradă”

Andrei Caramitru îi acuză de „complicitate la crimă”, în cazul Caracal, pe Florin Iordache, Paul Stănescu, Darius Valcov, Dan Ciocan, Liviu Dragnea și Traian Băsescu. El anunță că toți aceștia vor fi fi judecați, în stradă, cu ocazia mitingului din 10 august.

„Va acuz de complicitate la crimă, PSD/ALDE/UDMR/PMP

În special pe următorii:– cei care ați acoperit ani de zile mafia din Olt: Iordache, Stănescu, Valcov, Ciocan, Dragnea, Băsescu– Codrin Ștefănescu care lucrează direct cu interlopi la centrul PSD– cei care v-au executat ordinele: Tăriceanu, Tudorel Toader, Șerban Nicolae, Nicolicea, Savonea, Florea, Dorneanu (și toți din CCR pe care îi controlează), Carmen Dan.

Judecată voastră vine pe 10 August. În stradă”, a scris Caramitru pe Facebook.

Alexandru Cumpanasu le cere „jegurilor” care i-au susținut pe procurori să nu cheme „lumea în stradă”. Atacul lui Cumpanasu vine cu o săptămâna înainte de marele miting din 10 august.

„Dragi oameni buni, CER jegurilor care au ținut cu procurorii care au omorât-o să nu aibă cinismul de a cere tocmai EI să iasă lumea în stradă. Să lase jocurile electorale și politică departe de Alexandra. Când vom consideră că nu mai este nici o speranța, familia Alexandrei va va ruga să aprindeți o lumânare pt ea în liniște într-un loc nepolitizat din București și atât. Fără lozinici și manipulări”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.