Cântec lansat de Voltaj pentru sportivii români calificați la Jocurile Olimpice
Cântec lansat de Voltaj pentru sportivii români calificați la Jocurile Olimpice
Exclusiv Sport Ultima Ora

VIDEO. Cântec lansat de Voltaj pentru sportivii români calificați la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris

Trupa Voltaj a lansat împreună cu Comitetul Olimpic Româ, COSR, un cântec dedicat sportivilor români calificați la Jocurile Olimpice din acest an de la Paris.

Voltaj și-a intitulat piesa , ”Din toată inima”, în semn de apreciere și respect pentru sportivii calificați la Olimpiada de la Paris.

“Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, alături de partenerii săi, susţine 100% sportivii care ne vor reprezenta ţara şi îşi propune ca inspirat de cuvintele motivaţionale ale melodiei proaspăt lansate de formaţia Voltaj, întreaga Românie să afle ce stă în spatele spiritului Team Romania – încredere, forţă, dorinţă de victorie”, arată COSR.

”Avem cu toții doar un singur vis, să ajungem cel mai sus, așa cum ne-am promis”, sunt cuvintele cu care începe melodia dedicată de trupa Voltaj sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 și susținută de Edenia, prin proiectul Romania for Gold.Munca susținută, determinarea, curajul de a lupta, sunt valorile comune ale componenților Echipei Olimpice ”Team Romania” care vor concura sub culorile roșu, galben și albastru la Jocurile Olimpice de la Paris.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerii săi, susține 100% sportivii care ne vor reprezenta țara și își propune ca inspirat de cuvintele motivaționale ale melodiei proaspăt lansate de formația Voltaj, întreaga Românie să afle ce stă în spatele spiritului Team Romania – încredere, forță, dorință de victorie.

Piesa “Din toată inima pentru Team Romania” păstrează vibe-ul fresh și ritmat cu care trupa Voltaj și-a obișnuit fanii, iar videoclipul are ca protagoniști chiar sportivi ai Team Romania.

Voltaj va cânta live în premieră noua piesa și va prezenta noul videoclip în primul sau concert din 2024, în seara zilei de 23 februarie, la Hard Rock Café București, având ca invitați speciali pe sportivii din Team Romania, dar și oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Fiecare participare la o întrecere olimpică arată că olimpismul este mai mai mult decât o competiție, este o stare de spirit, căci sportul unește și educă oamenii în cel mai curat spirit al fair-play-ului.

Suntem încântați de dorinta formației Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o piesă atât de emoționantă, cântată din toată inima, împreună cu sportivii noștri, care au răspuns cu entuziam aceastei provocări.

Acum, cu ajutorul Voltaj și Romania for Gold, românii sunt îndemnați să fie aproape de echipa olimpică și mai ales să-i susțină pe sportivii care ne vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, suntem #toțipentru1, #toțipentruTeamRomania.

”Mai repede, mai sus, mai puternici împreună” este motto-ul olimpic, un îndemn pentru sportivi, dar și pentru susținători deopotrivă!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Mihai Covaliu președintele COSR
Mihai Covaliu președintele COSR

“Efortul uriaș, pasiunea și determinarea cu care acești sportivi se antrenează și luptă zi de zi pentru România ne-au inspirat să ne implicăm cu mare enuziasm în acest proiect.

Am fost încântați și, totodată, onorați de cum a fost primită propunerea de către Comitetul Olimpic, dar și de campionii care au participat alături de noi la filmările videoclipului.

Suntem convinși că această melodie a intrat deja în playlistul sportivilor noștri, care ne-au mărturisit că îi motivează. Sperăm să-i inspire pe cât mai mulți români, în special pe tineri să vină către sport și, desigur, să susțină Team Romania din toată inima”, a declarat Călin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Călin Goia, lidrul trupei Voltaj
Călin Goia, lidrul trupei Voltaj

Realizarea acestui proiect a fost posibilă cu susținerea Edenia, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, prin proiectul Romania for Gold.

“Pasiunea pentru sport și aspirația către performanță ne-au determinat pe noi, echipa Edenia, să ne alăturăm sportului românesc, luându-ne misiunea de a reaprinde flacăra olimpică din inima românilor! Piesa ”Din toată inima pentru Team Romania”, a trupei Voltaj, aduce exact acel vibe pozitiv și energia de care cu toții avem nevoie în a susține echipa olimpică a României.

De acum și până la Jocurile Olimpice de la Paris ne dorim ca toată România să cânte această piesă alaturi de noi”, a spus Oana Stincel, Director de Marketing Macromex.

Proiectul Romania for Gold s-a născut în urma parteneriatului dintre Edenia și Comitetul Olimpic și Sportiv Român și vorbește despre performanța în sport și în viață.

Echipa de sportivi susținută de Edenia a crescut și, în 2023, li s-au alăturat campionilor la înot Robert Glință și David Popovici, alți campioni – canotorii Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc, gimnasta Sabrina Voinea, înotătorul Vlad Stancu și canoistul Cătălin Chirilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.