Preotul Calistrat recidivează
Preotul Calistrat recidivează
Exclusiv Social Ultima Ora

VIDEO ȘOCANT. Preotul Calistrat recidivează. Cere banii de la nuntă tinerilor căsătoriți. „L-ați luat pe Dumnezeu de prost?!

Controversatu preot căugăr, Calistrat vrea ca o parte din banii pe care tinerii îi cheltuie pentru orgnizarea nunții să fie dați bisericii.

Calistrat spune că Dumnezeu nu trebuie luat de prost și pentru a nu face asta, rezolvarea, în opinia lui, e să se împartă câștigul de la nuntă între miri și biserică.

Acesta propune ca 10 la sută din suma cheltuită pentru acest eveniment să fie donat către biserică.

„Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? Că 10% din ce câștigi trebuie să dai la biserică? Da, ei, acuma, mă ascultă-mă: cât a costat rochia miresei? 2.000 – 3.000 euro da?!

Cât înseamnă? 150 milioane… cât o costa muzica? 100 de milioane… cât a costat fotograful? 50 de milioane… cât a costat coregrafia?

100 de milioane… cât a costat tot aici? Ce aveți voi? Șampanii, mese, povești?

Toată asta? 100 de milioane da, cât costă masa la restaurant? 2 – 300 de milioane.. da, deci vă ridicați undeva aproape la un miliard de investiții cu nunta…

Cel puțin 20.000 euro i-ați tocat? Păi adică eu nu înțeleg un lucru: L-ați luat pe Dumnezeu de prost?!

El e ultimul fraier la care ați venit să vă dea harul, după ce voi ați cheltuit atâtea lucruri, care de-a 2-a zi nu mai sunt valabile?! Rochia o arunci, mâncarea ai mâncat-o, banii i-ai cheltuit?

Restaurantul l-ai părăsit, florile s-au veștejit, sticlele goale le-ai aruncat și toată povestea s-a terminat.

Dar cununia de la Dumnezeu rămâne!

Aia e cea mai importantă”, a explicat Calistrat, conform bzi.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.