CTP le face un portret sinistru: ”PSD e un partid care nu evoluează. Fac parte din aceeaşi specie mutant”
CTP
Ultima Ora Politic Social

C.T. Popescu face praf insituțiile de sub Dăncilă: ”Nu le pasă de copii, de femei, de oamenii agresați”

Cristian Tudor Popescu a făcut praf poliţiştii şi procurorii din România în contextul dramelor de la Caracal şi Gura Şuţii.

„Mulți dintre polițiștii și procurorii din România sunt pe dinăuntru niște monștri, incapabili de remușcare. Mulți, mult prea mulți, dintre cei care poartă această uniforma – polițiști – sau care sunt procurori în România sunt și oameni. Acestor inși, pur și simplu, nu le pasă de copii, de femei, de oamenii agresați. E foarte dur ce spun acum. Noi, oamenii obișnuiți din țara asta care nu purtăm uniformă, am fost șocați, tulburați adânc, nu ne revenim de zile întregi după ce am văzut aceste atrocități petrecute sub ochii noștri. Dumneavoastră credeți că la fel se întâmplă cu domnii aceștia? Nu, nu-i interesează. Dacă pe ăia de la Iași i-ar fi interesat vreo secundă: Domnule, am avut aici un agresor sexual foarte periculos față de copii, datoria noastră e să facem toate informările cu putință, să stabilim contactele. Nu i-a interesat. De ce? Pentru că nu le pasă de copii. Credeți că vreunul dintre ei a vărsat vreo lacrimă pentru Luiza, pentru Alexandra, pentru Adriana? La fel ca Dăncilă, principala lor preocupare nu este imaginea lor și prestigiul lor în fața cetățenilor, nu. Este poziția lor în aparatul polițienesc: când avansează, când le crește salariul, când ies la pensie mai devreme și cu pensie mai mare. Puțin le pasă de copii, de femeile, de cetățenii, de oamenii nevinovați care mor în această țară, incapabili de căință. Ăia de la Iași ar trebui în clipa de față să se dea cu capul de pereți: Cum am putut să fac asta? La fel și cei care l-au lăsat să treacă prin frontieră. De ce era nevoie de 200 de polițiști care să-i spună că n-au dormit de două zile. Era nevoie de unul singur, un profesionist, acoperit, adevărat, polițist care de la aeroport îl fila ca pe un ins deosebit de periculos. Dacă te-ar fi preocupat soarta copiilor din țara asta, atunci îl filai și atunci când ăla apărea vizibil ca Zidul chinezesc de pe Lună, apărea în Gura Șuții, olandezul cu Volkswagen-ul plimbându-se încet pe străzi. Bineînțeles că putea acest polițist să împiedice grozăvia, să nu mai fie nevoie de 200 de alți hăndrălăi în uniforma care să o caute și apoi să se laude că au găsit-o moartă înainte să o mănânce animalele de pe câmp, că ăsta e meritul lor”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la postul Digi 24.

Johannes Visscher, cetăţeanul olandez de 47 de ani, este autorul crimei din Gura Şuţii. De asemenea, el este protagonistul unui act de pedofilie la Iași, conform unei plângeri din 2016.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.