CTP, despre incidentele lui Dragnea de la Suceava, înainte de alegeri: ”E grav. Ar trebui să se gândească atent la asta”
Cristian Tudor Popescu trage concluziile: Victor Ponta este cel mai periculos personaj politic
Ultima Ora Politic Sănătate Social

C.T.P. îl face franjuri pe Dragnea! De ce ocolește spitalele de stat: acolo sunt ”asasinii” infecților intraspitalicești

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a ironizat cu mult umor boala lui Liviu Dragnea si spaima acestuia de a se trata intr-un spital de stat. El a facut referire atat la „agentii lui Soros” si „asasinii de la Athenee Palace” cat si la atacurile sefului PSD impotriva „strainilor”.

 C.T.P. îl face franjuri pe Dragnea! De ce ocolește spitalele de stat: acolo sunt ”asasinii” infecților intraspitalicești

„Mai intai, pe mine ma ingrijoreaza alegerea domnului Dragnea pentru un spital privat. Am inteles, din informatii de la Digi24, ca este la Regina Maria. Domnnul Dragnea nu s-a dus la un spital de stat, de-ale doamnei Pintea, unde au fost marite salariile mediocre de catre PSD, dar acolo sunt niste agenti ai lui Soros, foarte periculosi care vor sa te omoare. E unul pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella, sunt astia periculosi ai lui Soros.

Pe urma, mai poti sa te dezinfectezi cu niste dezinfectanti pe baza de apa chioara, prieteni ai microbilor, atunci domnul Drangea a ales Regina Maria. Acolo, fondator al spitalului e un persan de origine germana, de religie bahai, nu este un roman ortodox de-al nostru. Exista tot felul de fonduri internationale acolo. Unii se numesc Advent International, probabil ca sunt adventisti. Mare grija, domnule Dragnea, ca acolo sunt straini si domnul Dragnea a spus ca strainii baga otravuri in tara, ne otravesc. Pot sa vina cei si cei patru asasini de la Athenee Palace si sa atenteze la spitalul de straini Regina Maria”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Liviu Dragnea este in campanie electorala. Marele om sa fie chemat de niste prapaditi de judecatori la interogatoriu, marele om care e salvatorul poporului – pentru ca PSD e poporul roman, cum a spus Dragnea. Un astfel de om, care se naste o data la 100 de ani, sa fie hartuit de diversi indivizi care sa strige ‘hotule, puscarie’. Sau sa raspunda la intrebarile judecatorilor. Asta da foarte rau. Prin urmare, domnul Dragnea s-a imbolnavit, are probleme cu spatele, nu se va opera. Am si eu dubla hernie de disc, cunosc fenomenul. Nu se opereaza pentru ca asta ar insemna ca se recupereaza in 10 zile. El nu doreste asta. Domnul Dragnea doreste sa prelungeasca ideea ca e bolnav, e in suferinta. (…)

Domnul Dragnea are in minte doua lucruri: ca poate castiga PSD alegerile europarlamentare si ca nu e foarte sigur de hotararea Inaltei Curti in procesul banilor luati de la copii pentru partid, procesul asa-zis Bombonica. Nu e sigur. Daca era sigur, domnul Dragnea mergea inainte, facea niste exercitii dimineata. Nu e sigur de aceasta decizie. Vrea sa prelungeasca, sa tergiverseze astfel incat sa nu se pronunte nicio sentinta pana la alegerile din 26 mai. Conteaza pe o victorie a PSD si dupa, considera ca o sentinta de condamnare pentru castigatorii alegerilor e mult mai greu de inchipuit pentru ca judecatorii sunt si ei oameni”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.