Mihai Tudose, anunță demiterea lui Ciucă
Mihai Tudose, anunță demiterea lui Ciucă
Ultima Ora Politic

BREAKING NEWS. MIHAI TUDOSE A FOST AUDIAT. ” A fost o lecție din care am învățat”

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a fost audiat joi de membrii Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, în legătură cu afirmațiile făcute despre UDMR.

”În data de 30 ianuarie m-am prezentat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru a susține punctul meu de vedere cu privire la declarațiile mele din emisiunea ,, Jocuri de putere ” din data de 10-01-2017. Prin declarația în cauză am dorit să-mi exprim doar punctul de vedere cu privire la necesitatea respectării legii în domeniul folosirii însemnelor oficiale ale statului, respectiv la responsabilitatea funcționarilor publici de a aplica legea în acest sens.
Și pe această cale doresc să îmi cer scuze public față de orice comunitate sau membrii unei minorități care în urma declarației mele ce a lăsat loc de interpretări de incitare la ură sau violență s-au simtit lezați. Această interpretare nu este în acord cu valorile și principiile mele, respectiv dialogul și respectul reciproc între comunități și de a mă manifesta împotriva oricărei forme de intoleranță și incitare la ură. A fost o lecție din care am învățat că e mai multă nevoie de rigurozitate și atenție în exprimarea publică pentru a nu genera fără voie interpretări pe care nu mi le asum”, a spus Tudose.

Premierul Mihai Tudose afirmase  că refuză orice dialog legat de autonomia unei părţi a României.

″În calitate de român şi de prim-ministru, refuz orice dialog legat de autonomia unei părţi a României. Este o încălcare a Constituţiei acestei ţări, care garantează, încă de la primul alineat, unitatea şi indivizibilitatea statului român. Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui”, a spus Mihai Tudose.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.