Bombă. Viorica Dăncilă demisionează de la Guvern și din PSD. Planul de ultimă oră al premierului. Baronii sunt terminați
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019

Bombă. Viorica Dăncilă demisionează de la Guvern și din PSD. Planul de ultimă oră al premierului. Baronii sunt terminați

Sîmbătă a avut loc Congresul PSD în care Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al partidului în locul lui Liviu Dragnea care este închis la Penitenciarul Rahova din București unde execută o pedeapsă de 3 ani și 6 luni pentru trafic de influență.

Cu toate că premierul Dăncilă a fost uns șef peste pesediști, cel puțin până în primăvară, când va avea loc Congresul ordinar al PSD, aceasta ar vrea să părăsească România și să plece din nou la Bruxelles. Dăncilă vizează postul de Comisar european care i se cuvine României, susțin surse din PSD pentru NewsTeam.ro.

”Guvernul este cel care face nominalizarea pentru postul României de comisar european. Dăncilă are toate șansele să-l primească, mai ales acum că s-a împăcat cu socialiștii europeni și chiar cu Timmermans. Eu știu că a avut negocieri cu acesta când a fost la Bruxelles. Dacă Timmermans iese președintele Comisiei atunci cred că o acceptă”,ne-au declarat surse din PSD.

Dacă Dăncilă va ajunge Comisar european, ea va trebui să își dea demisia atât de la șefia Guvernului cât și din PSD, ambele funcții fiind incompatibile cu cea de înalt oficial european.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.