BOMBĂ. TĂRICEANU ÎI DĂ LOVITURA DECISIVĂ LUI DRAGNEA. NEGOCIAZĂ CU APROPIAȚII LIDERULUI PSD RUPEREA PARTIDULUI. DOVADA. FOTO 1
Ultima Ora Politic

BOMBĂ. TĂRICEANU ÎI DĂ LOVITURA DECISIVĂ LUI DRAGNEA. NEGOCIAZĂ CU APROPIAȚII LIDERULUI PSD RUPEREA PARTIDULUI. DOVADA. FOTO

În PSD se pune tot mai accentuat problema candidatului partidului la algerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an. Mulți lideri ai partidului susțin că PSD ar trebui să aibă propriul candidat la fototliul de la Palatul Cotroceni, în perosana președinteului PSD Liviu Dragnea.

Sunt însă și voci care afirmă că Dragnea nu are nicio șansă de a deveni președintele României și sunt de părere că PSD ar trebui să-l susțină în lupta cu Klaus Iohannis care a anunțat că va candida pentru al doilea mandat la Cotroceni, pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

În aceste condiții, surse din PSD spun că deja se negociază cu Tăriceanu pentru ca acesta să fie candidatul PSD-ALDE la funcția de președinte al României.

tariceanu dragnea

Mai mult, liderul ALDE a fost fotografiat joi, 17 ianuarie, pe aeroportul din Dubai, alături de vicepreşedintele ALDE Daniel Chiţoiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, social-democratul Ionel Arsene,unul dintre cei mai influenți lideri ai PSD.

Familia Tăriceanu împreună cu alte cupluri veneau dintr-o scurtă vacanţă din Dubai – nu de la ski.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.