Bombă! Renate Weber acuzată de crimă! Ludovic Orban prezintă dovada! 5
Ultima Ora avocatul orban Sănătate Social

Bombă! Renate Weber acuzată de crimă! Ludovic Orban prezintă dovada!

Avocatul Poporului, Renate Weber, a înaintat o sesizare la Curtea Constituțională privind prevederile articolului 8 din legea privind carantină, referitor la ”izolarea într-o unitate sanitară sau la o locație alternativă atașată unității sanitare”.

Renate Weber afirmă că prevederile din lege atacate încalcă decizii precedente date de Curtea Constituțională și reprezintă și încălcări ale normelor Curții Europene a Drepturilor Omului.

”Readuc aminte că, urmare a sesizării Avocatului Poporului și a deciziei CCR, autoritățile executive și autoritățile sanitare nu au avut la dispoziție nicio măsură pentru limitarea răspândirii virusului vreme de trei săptămâni.

Este vorba de zeci de mii de români care fie au fost infectați, fie puteau fi infectați.

Nu am putut dispune nicio măsură, decizia a dus la creșterea numărului de decese.

Să ataci din nou legea la CCR îmi arată că Avocatul Poporului a pierdut legătură cu societatea și cu poporul, că nu-i pasă de sănătatea românilor. Mi se pare o acțiune împotriva vieții și sănătății românilor”, a declarat Ludovic Orban.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii