Bombă: Ramona Mănescu a trădat-o pe Viorica Dăncilă! A trecut în tabăra lui Iohannis 1
Bombă: Ramona Mănescu a trădat-o pe Viorica Dăncilă! A trecut în tabăra lui Iohannis
Ultima Ora Politic

Bombă: Ramona Mănescu a trădat-o pe Viorica Dăncilă! A trecut în tabăra lui Iohannis

Rămasă în echipa premierului Dăncilă şi după ruperea Coaliţiei PSD-ALDE, ministrul de Externe, Ramona Mănescu, dă semne că o coteşte din nou, de această dată spre tabăra preşedintelui Klaus Iohannis.

Ministrul Mănescu a plecat în SUA alături de premierul Viorica Dăncilă şi alte membri ai Guvernului, cu un avion Turkish Airlines, cu escală la Istanbul.

Odată sosită la New York, Ramona Mănescu a „uitat” echipa guvernamentală şi s-a alătura preşedintelui Klaus Iohannis, şi el prezent în SUA. Atitudinea ministrului a stârnit nemulţumire în delegaţia guvernamentală, precizează surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Luni, Ramona Mănescu a făcut parte din delegația condusă de prim-ministrul României, la Dialogul Liderilor pe tema răspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului și a narativelor extremismului violent. Marţi, ministrul a semnat, alături de secretarul pentru Energie Rick Perry, Memorandumul de înțelegere între Guvernele Statelor Unite și României privind cooperarea în domeniul nuclear civil.

Pe de altă parte, Ramona Mănescu a participat sau urmează să participe la cel puţin patru evenimentele alături de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit programului oficial al Administraţiei Prezidenţiale, consultat de STIRIPESURSE.RO.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.