Bomba politică a momentului. Candidat surpriză pentru Cotroceni 3
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Bomba politică a momentului. Candidat surpriză pentru Cotroceni

Partidul România Noastră (PRN) – Organizaţia Cluj anunță pe pagina oficială de facebook participarea la prezidențiale cu un candidat denumit de partid ”primul candidat român după perioada post-decembristă. Acesta promite locuri de muncă pentru români și valorificarea resurselor țării noastre.

Bomba politică a momentului. Candidat surpriză pentru Cotroceni 4

Noi, românii, trăim în grădina Maicii Domnului, într-o ţară extraordinar de frumoasă şi foarte bogată în resurse naturale. Avem pe teritoriul României, şi vă dau un exemplu, la Roşia Montană, în Munţii Apuseni, avem metale care nu există în tabelul lui Mendeleev, dar pe lângă acestea avem şi diamante în România şi exploatarea lor încă nu a început şi marea majoritate a românilor încă nu ştiu că avem diamante.

Revenind la aceste bogăţii naturale, bunul Dumnezeu ne-a lăsat în Grădina Maicii Domnului, aproape toate bogăţiile care există pe planeta Pământ şi multe dintre ele în cantităţi uriaşe.

De pildă, în cei patru munţi de la Roşia Montană, valoarea metalelor rare şi a zăcămintelor de aur şi argint de acolo a fost stabilită de către specialişti în domeniu, la o cifră care pare incredibilă pentru români: ea întrece 10 mii de miliarde de euro. […]

Din păcate, în aceşti ultimi 30 de ani, cei care s-au aflat în conducerea României au înstrăinat aceste bogăţii naturale, majoritatea le-au dat mai pe nimic, la străini, la firme străine, şi poporul român nu beneficiază de aproape nimic de pe seama acestor resurse naturale.

Partidul România Noastră propune ca, la revizuirea Constituţiei, să se prevadă că bogăţiile naturale sunt monopol de stat, ele aparţin poporului român şi pot fi exploatate numai pe baza unor contracte de împărţire a producţiei în care să se prevadă că cel puţin 70% din producţia fizică realizată aparţine poporului româna declarat Gheorghe Funar în clipul său electoral.

„Gheorghe Funar, primul preşedinte român al României post-decembriste

Marea majoritate a cetăţenilor români nu au fost informaţi şi nu ştiu că toţi Preşedinţii României, aleşi în perioada 1990-2014, respectiv Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi Klaus Werner Iohannis, sunt alogeni. Cu toţii au ascuns cu grijă adevărata lor origine etnică, a părinţilor şi bunicilor. Toţi au intrat de bunăvoie şi au activat în Partidul Comunist Român. După lovitura de stat din decembrie 1989, cu toţii s-au transformat în democraţi capitalişti şi au condamnat, doar în vorbe, Comunismul, dar nu şi pe comuniştii din etnia lor. Se pare că, unii dintre ei au fost colaboratori ai Securităţii, iar alţii au grade mari în Serviciile Secrete străine.

Pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c. se încearcă repetarea aceluiaşi scenariu referitor la ascunderea Adevărului privind: etnia candidaţilor, a părinţilor şi bunicilor acestora; religia lor; dubla cetăţenie; apartenenţa la Serviciile Secrete străine; legăturile cu O.N.G.-urile finanţate de miliardarul Soros etc.

Candidaţii anunţaţi, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidenţiale şi care sunt mediatizaţi prin sondajele de manipulare a alegătorilor sunt cu toţii alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează şi controlează alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c. au programat ca să le ofere, din nou, şansa românilor să aleagă un alogen în funcţia de Preşedinte al ţării.

Singurul partid politic care a desemnat, la Congresul din 15 decembrie 2018 de la Alba Iulia, un candidat român la funcţia de Preşedinte al ţării noastre este Partidul România Noastră. Ca urmare, alegătorii români din Ţara-Mamă şi românii alungaţi pretutindeni de Regimurile post-decembriste, au şansa să aleagă pe primul Preşedinte român al României, din ultimii 30 de ani”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.