Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Politic Social

Bombă pentru Dragnea. Nu mai poate scăpa. Toți s-au unit împotriva lui. Foto. Document

Ieşirea nervoasă din urmă cu câteva zile a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, împotriva jurnalistului Alex Dima, care i-ar fi pus întrebări incomode, a fost imediat taxată de mai mulţi jurnalişti, printre care și Denise Rifai de la realitatea Tv.

„Să semnăm cu toții petiția prin care Liviu Nicolae Dragnea să-și aducă aminte că el e acolo din banii noștri plătit”.

„Hai să semnăm cu toții petiția prin care Mr. Liviu Nicolae Dragnea să și aducă aminte că el e acolo din banii noștri plătit!

Pentru că acest “domn”, vătaf de partid și Președinte de Camera Deputaților, să-i ceară scuze PUBLIC, DE MAI MULTE ORI CHIAR, colegului nostru, Alex Dima.

Dar până atunci, pentru că văd că va place cu băieții pe la toaletă, mă ofer să merg eu cu dvs la BAIE! O luăm și pe Irinuca cu noi, dacă nu e fugită cu vreo #valizatotusi pe la vreun magazin de pantofi!

Haideți la Baie, domnule Dragnea! SĂ VEDEM CE-MI ARĂTAȚI !

Haideți, mergem împreună?

Ps. Tupeul acestor ghiolbani care au capturat țară a ajuns la cote incredibile. alooo, Sunteți plătiți din banii noștri, SĂ NE RESPECTAȚI ÎN PRIMUL RÂND! Țară asta chiar nu e doar a hoților și a penalilor și A SMECHERILOR CARE AU PUS MÂNA PE BUGETELE ȚĂRIi!

Haideți la Baie, domnule Dragnea! Hai !”, scrie jurnalista.

Aici puteți semna Petiția

https://petitieonline.ro/petitie/33386152?fbclid=IwAR2fcd7MRl7GxHNELR6xLTx8O01kWq17PiZbVid7wuZA45splN_Xlsxk7fU

Bombă pentru Dragnea. Nu mai poate scăpa. Toți s-au unit împotriva lui. Foto. Document 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.