Lovitură pentru Dăncilă. Radu Tudor atac furibund la șefa PSD. Premierul Minte. Distruge România
Lovitură pentru Dăncilă. Radu Tudor atac furibund la șefa PSD. Premierul Minte. Distruge România
Ultima Ora Economic Politic

Lovitură pentru Dăncilă. Radu Tudor atac furibund la șefa PSD. Premierul Minte. Distruge România

Jurnalistul Antena3 Radu Tudor s-a lansat într-un atac devastator la adresa primului-ministru Viorica Dăncilă pe care o acuză de minciună.

Mai mult, Radu Tudor spune că sub conducerea lui Dăncilă România este în pragul unui dezastru economic și că aceasta nu a făcut nimic pentru ca țara noastră să fie parte a unui proiect european. Jurnalistul mai evidențiază faptul că Ordonanța 114 distruge total economia țării noastre.

”Efectele catastrofalei Ordonanțe 114 :

Exportul de energie electrică a scăzut cu apoape 32% în primele şapte luni ale anului, la 2.374,1 milioane kWh, în timp ce importurile au crescut cu 45%, la 2.131,6 milioane kWh, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Să mai adaug și eu :

Italienii de la ENEL anunță că se retrag din România.

Nemții vând Telekom, nu se știe cui.

CEZ anunță și ea că vrea să vândă și să plece.

Gigantul american Exxon Mobil a înghețat orice inițiativa și studiază serios rezilierea oricărui dialog cu zona guvernamentală, după multe promisiuni neonorate. Urmează renunțarea la România și proiectul din Marea Neagră dacă neseriozitatea și lipsa deciziei la Palatul Victoria continuă.

Mai multe structuri centrale fac orice pentru a sabota investitorii serioși, occidentali și a promova tot soiul de sulfurosi orientali și estici, dispuși la compromisuri medievale.

Ministerul Energiei de anunță că importurile de la ruși au crescut de câteva sute de ori (!) față de începutul anului, grație OUG 114. Deci sporește dependență față de Moscova, așa cum și-au dorit cei doi care au pus la cale ordonanță.

Chinezii, turcii și rușii sunt favorizați de măsurile guvernamentale, în timp ce companiile din țările aliate și partenere din zona euroatlantică au dificultăți din ce în ce mai mari.

Premierul Viorica Dancila promite că anulează OUG 114 care a nenorocit zona hard a economiei – investițiile companiilor mari din energie și telecomunicații – și nu se ține de cuvânt. Nici un dialog cu reprezentanții Consiliului Investitorilor Străini (FIC).

În tot acest timp, atingem cifra 100 (!!!) cu remanierile. Plus interimatele, schimbările, racolarile și instabilitatea guvernamentală în zone cheie, ce ar trebui să ducă la performanță economică pentru România, nu la băltirea într-o realitate tristă, fără perspective, fără proiecte majore europene derulate, fără implicarea la nivel continental în decizii care ne privesc în mod direct. Nu suntem parte a niciunui proiect de anvergură la nivel UE !

Creșterea economică, bazată în mare parte pe consumul românilor, nu generează nici kilometri de autostrada, nici cai ferate modernizate, nici spitale noi, nici parcuri industriale unde să vină numele grele să investească.

Perspectivele României, pe termen scurt, sunt absolut îngrijorătoare”, scrie Radu Tudor pe blogul său.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii