Demisie la vârf din partidul lui Cioloș, REPER
Demisie la vârf din partidul lui Cioloș, REPER
Ultima Ora Politic

Bombă pe scena politică! Decizia judecătorilor! Dacian Cioloș nu este președintele PLUS!

Tribunalul Bucureşti a decis miercuri respingerea, ca neîntemeiată, cererea de înregistrare în Registrul Partidelor Politice a Hotărârii din 7 decembrie 2019 a Convenţiei Naţionale PLUS, condus de, Dacian Cioloș, prin care au fost aleşi Preşedintele partidului, membrii Comisiei de Integritate şi Arbitraj, membrii Comisiei de cenzori şi Coordonatorii regionali. 

„Admite în parte cererea. Dispune înregistrarea în Registrul Partidelor Politice a Hotărârii nr. 2/08.12.2019 a Convenţiei Naţionale PLUS, prin care s-a modificat Statutul PLUS.

Respinge ca inadmisibilă cererea de înregistrare în Registrul Partidelor Politice a Hotărârii nr. 1/07.12.2019 a Convenţiei Naţionale PLUS, prin care au fost aleşi Preşedintele partidului, membrii Comisiei de Integritate şi Arbitraj, membrii Comisiei de cenzori şi Coordonatorii regionali.

Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie.

Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, calea de atac urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Soluţie pusă la dispoziţia părţilor azi, 05.08.2020, prin intermediul grefei tribunalului”, arată hotărârea  de miercuri a Tribunalului Bucureşti afişată pe portalul instanţelor de judecată.

Liviu Iolu, pirtător de cuvânt al PLUS a precizat că hotărârea instanţei nu afectează cu nimic PLUS. El a explicat că a fost făcută contestaţia pentru coordonatorii regionali, structură de conducere care nu există la alte partide şi că, deşi este clar statutul PLUS, instanţa nu a înţeles structura de conducere a formaţiunii.

Bombă pe scena politică! Decizia judecătorilor! Dacian Cioloș nu este președintele PLUS! 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.