Robu, Falcă, Bolojan și Boc au format Alianța Vestului. Vor autostrăzi, trenuri de mare viteză și metrouri
Ultima Ora Exclusiv Politic

BOMBĂ. LIVIU DRAGNEA ȘI TĂRICEANU PREGĂTESC LOVITURA DE GRAȚIE PENTRU BOC, ROBU,FALCĂ ȘI BOLOJAN

BOMBĂ. LIVIU DRAGNEA ȘI TĂRICEANU PREGĂTESC LOVITURA DE GRAȚIE PENTRU BOC, ROBU,FALCĂ ȘI BOLOJAN

Formarea Alinței Vestului, prin semnarea unui pact de colaborare între primăriile conduse de Emil Boc-Cluj, Ilie Bolojan-Oradea, Ioan Robu-Timișoara și Gheorghe Falcă-Arad a dat mare de cap actualilor conducători ai României, Liviu Dragnea și Călin Popesccu Tăriceanu, președinții partidelor care alcătuiesc coaliția de la guvernare, PSD-ALDE.

Cei doi nu-și doresc ca aceste zone liberale să se dezvolte,întrucât ar prezenta un real pericol la alegerile viitoare, atât cele prezidențiale cât și cele locale și parlamentare din 2020.

Cei patru edili și-au propus să nu mai aștepte bani de la Guvernul României pentru dezvoltarea orașelor pe care le conduc ci să ia fonduri europene direct de la Bruxelles. Acest lucru îi încurcă mult pe Dragnea și Tăriceanu, fapt pentru care și-au propus să blocheze această Alianță.

NewsTeam.ro a aflat că Dragnea îi va da ordin Vioricăi Dăncilă și ministrului fondurilor europene să nu aprobe cererile de finanțare pentru Bruxelles ale celor patru primari.

”Aceste fonduri nu se pot lua decât dacă au aprobarea Guvernului. Dragnea nu o va lăsa pe Dăncilă să aprobe proiectele celor din Alianța Vestului. Acest lucru îi va bloca pe cei patru și Dragnea le va arăta pisica românilor. Adică va spune clar că doar Guvernul poate face bine românilor.Asta se vorbește în partid,că ar fi planul lui Dragnea”, ne-au declarat surse din PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.