Bombă. Liviu Dragnea și Guvernul Dăncilă vor fi demiși. Planul a fost făcut la Parlament 1
Ultima Ora Politic

Bombă. Liviu Dragnea și Guvernul Dăncilă vor fi demiși. Planul a fost făcut la Parlament

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat marți că se înscrie în PRO România, afirmând că a constatat cu tristețe că o parte din actuala echipă de conducere a PSD a înlocuit agenda publică cu agende personale.

„Mihai Tudose demisionează azi din PSD. Unii ar spune „Bravo!”. Eu zic că e un gest salubru și necesar. Nu comentez înscrierea în partidul lui Ponta, că nu mi se pare vreo formulă proaspătă nici aia. Dar asta e altă discuție. Aș putea spune că acum începe să se joace noua majoritate parlamentară și o moțiune de cenzură de succes, evident fără greșelile neforțate ale opoziției”, a scris, pe Facebook, senatoarea PNL Alina Gorgiu, la scurt timp după ce fostul premier Mihai Tudose a anunțat că a demisionat din PSD.

Mai mult, surse parlamentare au declarat pentru newsteam.ro că la începutul sesiunii parlamentare care debutează săptămâna viitoare se va cere din nou de către Opoziție revocarea din funcția de președinte al Camerei deputaților a lui Liviu Dragnea, demers care nu a avut succes în sesiunea încheiată anul trecut.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.