Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va vota referendumul!
Ultima Ora Politic

BOMBĂ. LIVIU DRAGNEA POSIBIL DOSAR PENAL ÎN SUA. ACUZAȚII DE CORUPȚIE LA ADRESA LIDERULUI PSD

BOMBĂ. LIVIU DRAGNEA POSIBIL DOSAR PENAL ÎN SUA. ACUZAȚII DE CORUPȚIE LA ADRESA LIDERULUI PSD

Problemele cu legea se țin scai de liderul PSD Liviu Dragnea,care nu are belele doar în România ci și peste Ocean.

Președintele Camerei Deputaților este acuzat de o investigație a jurnaliștilor de la talkingpointsmemo.com că ar fi purtat negocieri secrete cu o companie cu afaceri în domeniul securității și apărării.

Americanii spun că în urma acestor negocieri liderul PSD a ajuns să fie prezent la ceremonia de inaugurare a președenției lui Donald Trump.

Jurnaliștii de la talkingpointsmemo.com scriu că activitatea lui Broydi,care omul care a organizat ceremonia de inauguare a mandatului șefului de la Casa Albă.

Activitatea acestuia este investigată în prezent de procurorii americani fiind considerată infracțiune, corespondentul românesc al traficului de influență. Mai mult, jurnaliștii americani afirmă că afacerile politice puse la cale de Broidy ar fi cheia de boltă a întregii investigații a ingerinței ruse în alegerile americane, investigație ținută de procurorul general Robert Muller. În fapt, jurnaliștii de la talkingpointsmemo.com susțin că Broidy și ceilalți membri ai comitetului de inaugurare pentru Trump, mulți dintre ei, infractori condamnați pentru diverse fapte, ar fi strâns bani de la diverse entități statale și politicieni pentru a-și asigura o schimbare de atitudine din partea noului președinte în relațiile bilaterale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.