FOTO. Minciunile Vioricăi Dăncilă au ajuns la Bruxelles. Decisiva din Parlamentul European. Va fi dată jos
Rareș Bogdan se amuză pe seama lui Dăncilă, după ce a cerut suspendarea lui Iohannis
Ultima Ora Breaking News Politic

Bombă în politica românească. Anunțul lui Rareș Bogdan de la Bruxelles. PSD dispare

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că în urma ultimelor evoluții ale scenei politice, PSD va dispărea de pe scena politică românească.

Liderul liberal crede că prin deciziile luate de liderii PSD, acest partid își va pierde electoratul și așa destul de fragil, după cum s-a văzut în 26 la alegerile europarlamentare când social-democrații au luat cel mai slab scor din istoria partidului.

”Da, așa e! PSD riscă să dispară. Urmează trei rânduri de alegeri pe care le va pierde. Nu vor mai fi aleși nici la șefia unei asociații de locatari. Când politizezi totul și numești slugi peste tot, când îți bați joc de români și le spui „golani”, „derbedei” și „vagabonzi” celor care te critică, când îi tratezi pe pensionari ca pe niște nerozi, când îi jignești pe tineri, când umilești milioane de români care de disperare au plecat din țară, când dai legi pentru a scăpa de dosare, când gazezi populația și o ameninți cu dosare penale dacă ți se opune nu ai decât un destin: pulberea. Faceți mai bine poze cu scaunele pe care dormiți, căci într-un fel sau altul, rămâneți fără ele”, spune Rareș Bogdan.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.