Trădări masive în PSD. Partidul în pragul celei mai mari scindări din istorie! Dezvăluiri din interior
Trădări masive în PSD. Partidul în pragul celei mai mari scindări din istorie! Dezvăluiri din interior
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic Social

BOMBĂ în politică. PSD se rupe. Gruparea anti-Ciolacu face mișcarea decisivă. Cine va fi noul șef

De CFRDupă rezultatul foarte slab înregistrat de candidatul PSD Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale mai mulți lideri de filiale au cerut ca șefa partidului să facp un pas în spate.

Mișcarea a fost pornită de președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu care a strâns lângă peste 20 de lideri județeni, care cer în cor demisia întregii conduceri a PSD.

Surse din partid spun că Viorica Dăncilă va face un pas în spate, cu toate că ea declarase că doar Congresul PSD poate decide soarta conducerii, întrucât, ea a fost aleasă de acest for al partidului.

Ideile lui Ciolacu nu sunt împărtășite de toți liderii PSD, care, conform unor surse din partid, marți, în cadrul ședinței conducerii partidului vor amenința cu demisia și cu formarea unui nou partid.

”Nu se poate să calci în picioare totul, așa că vrei tu să fi șef, să faci listele la parlamentare și să pui candidați la primării și consilii județene. Domnul Ciolacu trebuie să țină cont, că, cu toate că în unele filiale ne-a bătut PNL, noi am adus voturi. Avem mulți primari, consilieri. Oameni care nu acceptă acest tip de dictatură. Trebuie să facem un Congres ca să schimbăm conducerea. Cine este acest Ciolacu să pună el mâna pe PSD. Nu uitați că este amicul lui Mihai Tudose care a fugit la Ponta, pe care l-a trădat. Ce se urmărește de fapt? Preluarea de către Ponta?”, declară surse din PSD pentru NewsTeam.ro.

Aceleași surse afirmă că pe lista de viitori șefi ai ”noului PSD”, se numără Eugen Teodorovici, Victor Negrescu, Mihai Fifor, Dumitru Buzatu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.