Grațiela Gavrilescu aruncă bomba. A dat verde la ucis urși și lupi
Grațiela Gavrilescu, făcută praf de liderii ALDE. ”Lipsă de caracter, loialitate, trădare, șantaj”
Ultima Ora Politic

Bombă în ALDE. Cine o înlocuiește pe Grațiela Gavrilescu. Foto

ALDE a decis vineri să o numească pe Norica Nicolai în funcția de președinte interimar al organizației de femei OFLDE, în urma excluderii din partid a Grațielei Gavrilescu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Anton Anton a fost numit, totodată, președinte interimar al filialei ALDE Vâlcea.

Norica Nicolai a mințit jurnalistii germani că PSD-ALDE a modificat Legile Justiției ca să scape de Securitate
 

Pe ordinea de zi a ședinței Biroului Executiv de vineri, obținută de mediafax, au existat mai multe propuneri de numiri în urma excluderii lui Teodor Meleșcanu și celor trei propuși miniștri în Guvernul PSD, respectiv Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă din partid.

„Propunere pentru numirea dl. Milici Ovidiu în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Suceava, conform art 75 lit n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea doamnei Mihaela Ștefan în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Dolj, conform art 75 lit n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea lui Anton Anton în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Vâlcea, conform art 75 litera n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea dl Toma Petcu în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Prahova, conform art 75 lit n din Statutul ALDE.

Mircea Minea președinte interimar al filialei ALDE Ilfov

Norica Nicolai în funcția de președinte interimar al organizației de femei OFLDE”, se arată documentul obținut de mediafax.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.