BOMBĂ! Deputatul ”Mitralieră” călcat de hoți. Deputatul PSD a avut nevoie de cuțit! 1
ȘOCANT. Deputatul ”Mitralieră” atac furibund la Diaspora. ”Aduceţi coronavirusul ca să omorâţi 14-15 milioane de români”
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic

BOMBĂ! Deputatul ”Mitralieră” călcat de hoți. Deputatul PSD a avut nevoie de cuțit!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, poreclit ”Mitralieră” a trăit momente cumplite duminică dimineața.

Alesul PSD a fost călcat de hoți, chiar în locuința sa din București, unde se află în carantină timp de 14 zile, după ce, un coleg de al său, senatorul PNL Verginel Chițac a fost depistat cu Coronavirus!

”Asta , mai lipsea ! După ce , ca suntem auto izolați in carantina la domiciliu de serviciu in București 14 zile , și nu am putut pleca acasă , ca sa nu ne îmbolnăvim familiile ( nu ca alții din alte tari , care au fugit din zonele carantinate in România și in trei zile avem 121 bolnavi , 3500 in carantina și 15000 in auto izolare ), in aceasta dimineața la ora 8.45 in timp ce dormeam , am auzit o bubuitura puternica la usa terasei și când am tras draperia , ce credeți , era un hot care încerca sa între peste mine in casa .

Am dat un pumn la geam , am fugit sa iau un cuțit din bucatarie, și l-am văzut cum a sărit de pe terasa in curtea blocului vecin care este in amenajare . Doamne fereste , nici in situația asta critica cu acest virus ucigaș , hotii nu stau acasă ! Dacă era o femeie sau un copil in casa ! Multe se întâmpla in zilele astea . Dep Catalin Marian Radulescu”, spune alesul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.