Răzbunarea lui Dragnea, Dăncilă și Tudorel Toader. România obligată să plătească 3.000.000 de euro Comisie Europene
Răzbunarea lui Dragnea, Dăncilă și Tudorel Toader. România obligată să plătească 3.000.000 de euro Comisie Europene
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019 Social

Bombă. Dăncilă umilită crunt din pușcărie. Mesaj pentru premier din Penitenciarul Rahova unde este închis Dragnea. FOTO

Viorica Dăncilă a apărut la finalul săptămânii trecute la malul Mării Negre într-o rochie foarte înflorată, despre care cârcotașii au spus că este un capot.

Prezența premierului Dăncilă la Sulina, cu picioarele goale în apa mării a stârnit valuri de comentarii care de care mai haioase, dar și critici vehemente la adresa șefei PSD.

Unul dintre cei care au lansat un atac dur la adresa primului ministru Viorica Dăncilă este și fostul mogul Sorin Ovidiu Vântu, deținut la Penitenciarul Rahova din Capitală. Vântu i-a dedicat chiar și o poezie foarte acidă.

”Printre nobilii locali, Înotând ca o meduză Îmbrăcată doar în fustă Și c-un ochi privind confuză Viorica Ot-Bârzoi Dă drumul la țuțuroiSar lovele, sar scântei,Într-o mare de vițeiCare-mpung și fac ca draciiS-ajungă la țâța vacii…

Că pesedistii și-au ales drept căpetenie o mămăica al cărei IQ nu știu dacă îi depășește numărul de la pantofi, este problema lor. Că această mămăică este și premierul României, este problema tuturor. Modul în care individa asta își bate joc de banii adunați cu atâta greutate în vistieria țării este de-a dreptul criminal. Am rămas cu gura căscată când am aflat că de pensiile speciale se vor bucura nu doar prostovanii din Parlament, ca până acum, ci și micii găinari locali care își arogă calitatea de primi cetățeni ai localităților pe care le patronează.

Să le mai dai acestor indivizi care reprezintă temelia corupției și pensii speciale, este nu doar o risipă șocantă, ci și o bătaie de joc la adresa inteligenței tuturor cetățenilor din această țară, la adresa noțiunii de bun simț, la adresa valorilor ideologiei de stânga pe care azi o reprezintă în noua calitate cu care au învestit-o șefii ei din tot felul de servicii”, scrie Vântu pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii