BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic

Bombă. Dăncilă a mințit cu nerușinare. Grupul minorităților nu a semnat pactul

Viorica Dăncilă a declarat ieri că este nemulțumită de Opoziție pentru că nu a dorit semnarea pactului propus pentru bunăstarea românilor. Pe de altă parte, premierul saluta mândră decizia grupului minorităților de a semna acest pact. Deputatul FDGR, Ovidiu Ganș, spulberă declarația lui Dăncilă, precizând ca aceasta a mințit cu nerușinare atunci când a afirmat acest lucru. Se pare că pactul nu a fost semnat, ba mai mult, aceștia nici nu îl vor semna până în momentul în care premierul nu-și va cere public scuze minortităților germane.

„Stimați prieteni nu am semnat niciun pact cu Dancila și refuz să discut cu ea până când Guvernul, prin persoană prim-ministrului, nu-și cere scuze public minorității germane pentru calomniile debitate de diverși reprezentanți PSD și nu o demite pe numită Varga Dana, consilier de stat, pentru mizeria postată pe Facebook la adresa președintelui Klaus Iohannis și a minorității germane”, a scris pe Facebook deputatul FDGR, Ovidiu Ganț.

Dana Varga a distribuit pe Facebook un colaj de fotografii în care sunt sugerate asemănări între Klaus Iohannis și dictatorul nazist Adolf Hitler.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii