BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic

Bombă. Dăncilă a mințit cu nerușinare. Grupul minorităților nu a semnat pactul

Viorica Dăncilă a declarat ieri că este nemulțumită de Opoziție pentru că nu a dorit semnarea pactului propus pentru bunăstarea românilor. Pe de altă parte, premierul saluta mândră decizia grupului minorităților de a semna acest pact. Deputatul FDGR, Ovidiu Ganș, spulberă declarația lui Dăncilă, precizând ca aceasta a mințit cu nerușinare atunci când a afirmat acest lucru. Se pare că pactul nu a fost semnat, ba mai mult, aceștia nici nu îl vor semna până în momentul în care premierul nu-și va cere public scuze minortităților germane.

„Stimați prieteni nu am semnat niciun pact cu Dancila și refuz să discut cu ea până când Guvernul, prin persoană prim-ministrului, nu-și cere scuze public minorității germane pentru calomniile debitate de diverși reprezentanți PSD și nu o demite pe numită Varga Dana, consilier de stat, pentru mizeria postată pe Facebook la adresa președintelui Klaus Iohannis și a minorității germane”, a scris pe Facebook deputatul FDGR, Ovidiu Ganț.

Dana Varga a distribuit pe Facebook un colaj de fotografii în care sunt sugerate asemănări între Klaus Iohannis și dictatorul nazist Adolf Hitler.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.