Dan Diaconescu sex cu minore
Dan Diaconescu sex cu minore
Exclusiv Justiție Ultima Ora

BOMBĂ. Dan Diaconescu, 55 de ani, reținut de Poliție. Fostul patron al OTV, acuzat de relații sexuale cu minori. FOTO

Fostul patrol al OTV, Dan Diaconescu, a fost săltat, astăzi,6 aprilie, de mascați, fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, care erau surori gemene.

Act sexual cu un minor în formă continuată- mai multe acte materiale și folosire a prostituției infantile în formă continuată- mai multe acte materiale sunt acuzațiile pe care procurorii i le aduc lui Dan Diaconescu.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Poliției Județene Constanța.

În fapt, în anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța.

Ulterior, a facut acelasi lucru, cu sora geamana a minorei- tot in B si CT. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. A fost pacalit de una dintre minore că a gasit o prietena virgina.

Dan Diaconescu săltat de polițiști
Dan Diaconescu săltat de polițiști

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.