Bombă. Avocatul lui Liviu Dragnea, declarații surpriză. ”Ar trebui mâine pus în libertate” 1
Ultima Ora Politic

Bombă. Avocatul lui Liviu Dragnea, declarații surpriză. ”Ar trebui mâine pus în libertate”

Flavia Teodosiu, avocatul fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a dat o serie de declarații, pentru Bugetul.ro, joi dimineață.

Apărătoarea lui Dragnea ne-a precizat că așteaptă motivarea deciziei CCR, pentru a vedea dacă poate găsi o „portiță” să-l scape pe fostul șef PSD. Totuși, Teodosiu ne-a confirmat că, potrivit comunicatului CCR, nu s-ar mai putea face nimic, deoarece Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv.

„Până nu vedem motivarea, nu am ce să spun. În mod normal, ar trebui pus mâine în libertate, având în vedere declarațiile date de domnul Lăzăroiu despre ce se întâmplă și cum se întâmplă. Așteptăm motivarea să vedem ce portițe găsim, dacă există. E foarte greu să vă spun acum ce vom face”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Flavia Teodosiu.

Doamna avocat ne-a confirmat, însă, că, potrivit comunicatului CCR, nu s-ar mai putea face nimic în cazul lui Liviu Dragnea, dat fiind că a fost condamnat definitiv.

Amintim că miercuri Curtea Constituțională a admis  că există un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și ÎCCJ, pe tema alcătuirii completurilor de trei judecători.

CCR a explicat, totodată, vor fi rejudecate dosarele înregistrate pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție și soluționate de aceasta în primă instanță până la 23 ianuarie 2019, în măsura care decizia nu este definitivă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.