Beznă la întâlnirea de la Alba Iulia dintre Viorica Dăncilă și membrii PSD. Pană de curent în sala de ședință
Ultima Ora Politic Social

Beznă la întâlnirea de la Alba Iulia dintre Viorica Dăncilă și membrii PSD. Pană de curent în sala de ședință

O pană de curent a perturbat întâlnirea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu membrii  de partid ai PSD, convocați la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Lipsa electricității a afectat minute bune o mare parte din oraș și i-a lăsat pe sociali-democrați în beznă, spre disperarea organizatorilor.

Directorul Electrica Alba, Bogdan Medrea, a spus că pana de curent a fost provocată de o avarie a unui transformator. Medrea, membru important al PSD Alba, era și el în sală în momentul incidentului și a sunat imediat echipele de intervenție ale furnizorului, scrie alba24.ro.

Și în aceste condiții, a durat destul de mult până la rezolvarea problemei. Chiar și după ce lumina a revenit în sala în care se aflau social-democrații, unele părți ale orașului au rămas în beznă.

Pe durata ședinței, Casa de Cultură a Studenților a fost păzită de jandarmi și membri ai serviciilor de securitate, majoritatea plasați în parcul din zonă, alertați după huiduielile la adresa Vioricăi Dăncilă din urmă cu câteva ore, de la Cluj. La Alba Iulia însă, nu s-au înregistrat incidente.

Presa nu a avut acces la ședință, lucru neobișnuit și inexplicabil pentru o întâlnire publică a acestui partid (având în vedere că nu era vorba despre vreo ședință restrânsă a forurilor de conducere și nici de una în care ar fi urmat să se ia decizii). ”Sunt chestiuni de-ale noastre, de partid, vă rog să înțelegeți” a spus unul dintre liderii PSD Alba.

De altfel, întreaga vizită a Vioricăi Dăncilă s-a derulat în această notă. Inițial, prezența acesteia nu a fost anunțată oficial, jurnaliștii aflând cu ajutorul surselor pe care le au că șefa guvernului se afla în oraș.

Viorica Dăncilă a fost de asemenea zgârcită în declarații. A răspuns totuși câtorva întrebări în timpul inspectării formale a Sălii Unirii, dar nu a ieșit la declarații și nu a fost organizată o conferință de presă, cu atât mai mult cu cât erau prezenți și mai mulți miniștrii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.