Traian Băsescu
Trăian Băsescu încercă să lămurească protestatarii cu privire la Legile Justiției
Ultima Ora Politic

Băsescu a răbufnit la adresa Laurei Codruța Kovesi. I-a atacat și pe Voiculescu și Adrian Năstase

Băsescu a răbufnit la adresa Laurei Codruța Kovesi. I-a atacat și pe Voiculescu și Adrian Năstase

Fostul președinte al României Traian Băsescu crede , că Inspecția Judiciară trebuie scoasă de sub controlul celor două secții ale CSM,pentu a-și face treaba cum trebuie.

 

„În 2004, justiția se făcea în sediul central al PSD, unde se discuta cui să i se facă dosare. Adrian Năstase spunea cui să i se facă dosare. Acum a ajuns la un nivel de independență absolută. Acum suntem într-o evoluție în care datorită independenței pe care n-au știu s-o prețuiască, magistrați, procurori au trecut la condamnări prin abuz de putere. Justiția în România nu s-a putut autocontrola. Acum încearcă PSD s-o pună sub control.
Lipsiți de decență sunt cei care vor să pună justiția sub control. PNL și USR sunt la fel de lipsiți de decență.Infractori condamnați de teapa lui Năstase sau Voiculescu încearcă să se spele de lucrurile făcute de procurori. În același timp, și doamna Kovesi, în ciuda evidențelor, spune că DNA e o instituție perfectă.Nu știu dacă există în momentul de față acoperiți în justiție. În mod normal, n-au ce să caute.Inspecția Judiciară trebuie scoasă de sub controlul celor două secții ale CSM, dacă vrem să-și faca treaba cum trebuie. Ar trebui să fie un echivalent al Curții de Conturi”, a declarat Traian Băsescu, într-o intervența telefonica, la România TV.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii