Băsescu nu crede în Brexit. ”Să vedeți ce o să râd de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”
Ultima Ora Politic

Băsescu nu crede în Brexit. ”Să vedeți ce o să râd de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”

Fostul președinte Traian Băsescu le-a spus, miercuri, studenților de la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, că nu crede că Anglia va ieși din Uniunea Europeană, acesta făcând și o glumă: „Să vedeți ce o să râd de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”.

Traian Băsescu le-a spus studenților de la Universitatea Petrol și Gaze Ploiești că Brexit-ul este „cel mai puternic semnal cu privire la riscul în care se află UE”, dar că nu crede că Regatul Unit va ieșit din Uniune.

„Eu cred că Marea Britanie, Regatul Unit, nu o să iasă din Uniunea Europeană. Să vedeți ce o să râd atunci de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”, a spus Băsescu.

Remarca fostului președinte al României a stârnit hohote de râs în rândul studenților.

De asemenea, Traian Băsescu a spus că a prevăzut încă de pe 15 martie, printr-o postare pe Facebook, demisia prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii, demisie care nu s-a produs încă.

„Sper să se producă. Ea este îndârjită brexit-istă. Vrea Regatul Unit afară din Uniunea Europeană, ceea ce afectează mult și UE și Regatul Unit”, a mai spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost prezent, miercuri, la Ploiești unde a susținut o prelegere cu tema „Viitorul Europei – securitatea pe primul loc”, în Aula Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Litere și Științe din cadrul Universității.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii