Baronul PSD Ioan Niculae a dat jos copiii de pe bacul din Zimnicea pentru a se urca el
Ultima Ora Politic Social

Baronul PSD Ioan Niculae a dat jos copiii de pe bacul din Zimnicea pentru a se urca el

Un utilizator al forumului Reddit Romania relateaza o intamplare revoltatoare care a avut loc foarte recent in Zimnicea. Zeci de copii si profesorii lor au fost dati jos de pe bacul care facea legatura cu Bulgaria pentru ca milionarul Ioan Niculae se grabea sa ajunga pe celalalt mal al Dunarii.

Iata relatarea, postata pe Reddit Romania:

„V-ati intrebat vreodata cata putere de convingere au milionarii? Astazi in cel mai sudic oras din tarisoara noastra, aka Zimnicea, niste elevi cu profesorii lor au vrut sa treaca Dunarea cu bacul pentru un schimb de experiente cu vecinii bulgari. Un microbuz a fost imbarcat, iar restul care erau pregatiti, au ramas pe loc. De ce?

Dn-ul Nicolae a venit cu suv-ul, a urcat direct, trec doua minute si spune: ‘Haideti sa plecam!’ La care capitanul raspunde ‘Nu avem cum, deja am bagat lumea in sistem(?)’.

Ca urmare se da jos, se uita incruntat la capitan si zice ‘Bacul asta pleaca acum!’. O singura persoana i-a raspuns, acesta fiind soferul microbuzului, i-a reprosat ca bacul nu e al lui, precum nici Dunarea a maica-sii (wow). Nu a schimbat cu nimic bineinteles, iar toti elevii ca si cadrele didactice au fost obligate sa il astepte pe urmatorul, intarziind astfel activitatea planificata.

Doamnelor si domnilor, Zimnicea, Teleorman, Romania, Europa anilor 2019. Cheers!”.

Un utilizator al forumului Reddit Romania relateaza o intamplare revoltatoare care a avut loc foarte recent in Zimnicea. Zeci de copii si profesorii lor au fost dati jos de pe bacul care facea legatura cu Bulgaria pentru ca milionarul Ioan Niculae se grabea sa ajunga pe celalalt mal al Dunarii. Iata relatarea, postata pe Reddit Romania: „V-ati intrebat vreodata cata putere de convingere au milionarii? Astazi in cel mai sudic oras din tarisoara noastra, aka Zimnicea, niste elevi cu profesorii lor au vrut sa treaca Dunarea cu bacul pentru un schimb de experiente cu vecinii bulgari. Un microbuz a fost imbarcat, iar restul care erau pregatiti, au ramas pe loc. De ce? Dn-ul Nicolae a venit cu suv-ul, a urcat direct, trec doua minute si spune: ‘Haideti sa plecam!’ La care capitanul raspunde ‘Nu avem cum, deja am bagat lumea in sistem(?)’. Ca urmare se da jos, se uita incruntat la capitan si zice ‘Bacul asta pleaca acum!’. O singura persoana i-a raspuns, acesta fiind soferul microbuzului, i-a reprosat ca bacul nu e al lui, precum nici Dunarea a maica-sii (wow). Nu a schimbat cu nimic bineinteles, iar toti elevii ca si cadrele didactice au fost obligate sa il astepte pe urmatorul, intarziind astfel activitatea planificata. Doamnelor si domnilor, Zimnicea, Teleorman, Romania, Europa anilor 2019. Cheers!”. Ioan Nicolae este patronul grupului Interagro. Ioan Niculae a fost condamnat, in noiembrie 2018, la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la evaziune fiscala, instigare la spalare a banilor si cumparare de influenta. Pedeapsa milionarului a fost contopita cu o sentinta mai veche, din aprilie 2015, cand afaceristul a primit o condamnare de 2 ani si jumatate de inchisoare in dosarul „Mita pentru PSD”.

Ioan Nicolae este patronul grupului Interagro.

Ioan Niculae a fost condamnat, in noiembrie 2018, la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la evaziune fiscala, instigare la spalare a banilor si cumparare de influenta. Pedeapsa milionarului a fost contopita cu o sentinta mai veche, din aprilie 2015, cand afaceristul a primit o condamnare de 2 ani si jumatate de inchisoare in dosarul „Mita pentru PSD”, scrie aktual24.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.