Actor de 33 de ani împuşcat pe scenă
Actor de 33 de ani împuşcat pe scenă
Social Ultima Ora

Alertă. El este bărbatul de 52 de ani care a împuşcat o persoană într-o curte din Gorj. A fost dat în urmărire de poliţişti. FOTO

Bărbatul de 52 de ani din loc localitatea gorjeană, Turcinești, a fost dat în urmărire generală de către polițiști, după ce, a împușcat un om chiar curtea acetuia.

„Din dispoziţia conducerii IGPR, efectivele de poliţişti care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, acţionează colegi din judeţele limitrofe, precum şi specialişti din Aparatul Central al Poliţiei Române.

De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenaţi în căutări sunt sprijiniţi de jandarmii din judeţele învecinate şi de la o grupare mobilă de jandarmi”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) .

Polițiștii îl caută pe pistolarul din Gorj
Polițiștii îl caută pe pistolarul din Gorj

Căutările sunt efectuate şi cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.

„Rugăm cetăţenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină şi să ne apeleze de îndată, la 112”, arată sursa citată.

Un bărbat de 49 de ani a fost împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol, de către un altul care a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea gorjeană Turcineşti.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona membrelor inferioare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.